Puuhh....

Nu va skolan slut för den här veckan.
Har gått runt i de nya klasserna och de gamla för att promota våran fotbollstunering vi ska ha!

Imorn ska jag upp TIDIGT, halv 5 och åka till mitt "kära" volvo. Sen ska jag jobba nästa lördag me, det e gött me dubbelt betalt en helg. Nu har vi råd me Italien igen wohooo! =)

Jag har ätit ben & jerry's idag, helt underbart! mumma...men nu är jag ju nästan för pigg för att gå och lägga mig, men det är dax snart.

Tråkigt nog har det inte hänt så mycket mer idag....

Godnatt och sov gott

                                                                                         

Tisdag

Igår kom lilla Rambisen till himlen!

Idag va jag ledig och det var ju perfekt, eftersom någon hade bestämt sig för att göra inbrott i våran bil i söndags, förstört både lås och kablarna under ratten, så hade jag all tid i världen att åka och lämna den på verkstan. Det e verkligen jäkla skit. Att folk inte kan se skillnad på mitt och ditt. De tog ju inget så de ville endast ha den som transport.

KÖP EN EGEN BIL!!!!!

Som tur e hade en säkring gått när de drog sönder allt. så de fick aldrig startat den. Men jävla skit så onödigt, 2000:- kostar det att laga. och det är inte så himla kritvitt heller. så jäkla va det hade kostat annars.

Sen gick jag och Donna på låååång prommenad. Vi gick 8 km runt hela delsjön! vi va riktigt duktiga och Donna kom varje gång hon skulle koppla sig.
Härom veckan va vi uppe vid Delsjön så hon skulle få simma lite, hon slänger sig verkligen ut från klipporna, ser helt underbart ut. Då va hon ren och fin, så varför inte springa in i hästhagen och rulla sig i lite hästskit....hahaha....hon va grön/brun över heela sig!
Hon va överlycklig och jag kunde bara skratta när folk tittade lite skumt på oss. Hon var dock inte lika glad när hon hamna i duschen!!

       


Idag va första matchen i korpen med Lubba FF (inte FotbollsFörbund utan FörFan) Dessvärre förlora vi med 3-1, men det va riktigt jämt. Vi tar dom nästa gång!

Nu är det lägg dax, skola imorn!

                                                                       

Skolan

Nu har den dragit igång igen och det va helt okej, jag e ju ledig varannan tisdag och nästan varje fredag fram till praktiken börjar. Någon som har tips på var man kan praktisera som teknisk säljare och marknadsförare!?

Marknadsföring på Handels det är ju dock lite skrämmande...först och främst för att jag kommer ju verkligen inte hitta vilken sal jag ska placera mig i!

Nu har vi varit och handlat mat, b.la fika till imorn för då blir det tripp till Ullared! Ska ju egentligen inte köpa något men lite får det allt bli...

Det händer ju verkligen inget roligt i mitt liv just nu, inget värt att berätta iaf.
Pappa och Kerstin hare snart ett Kennel namn och nästa år är det vi som ska ansöka om ett! Blir billigare att åka på utställningar och så då...man får tydligen skriva av massa då!!

Nu på lördag firar jag och Andrew 3 år, som ska firas genom att först ta med Donna på mentaltest, sen ska vi åka och kolla på Andrews match och sen blir det middag (grillad makrill) och sen blir det massa mys!
Sen ska vi ju åka och kolla på Agnes i västkustvalpen på söndagen.

Nu känner ja mig trött, så jag ska lägga mig ner i soffan och slappa!


                                                                         

Wiieee

Det kankse blir Italien ändå Tjohooooooooooo!!

Sen har vi fixat iordning gästboken på Donnas hemsida: www.primadonnas.se skriv skriv skriv!

Nu jag äta!


                                                                           

Brödbak

Jag bakar bröd, måste ju ha något att äta imorn. nej jag kan inte bara åka ner och köpa, bilen är sönder och jag orkar inte gå!

Men nu får jag gott, underbart hembakt grekiskt lantbröd. Det va så gott förra året på Naxos. Jag vill resa och önskar att vi hade råd att åka ner till Italien till hösten som planerat. Där nere skulle vi på en special utställning med Donna för Lagotto Romagnolo och andra dagen är det tryffel sök. Det hade varit kul och se om hon är bra på det hon är ämnad för.
Vi får väl åka ner nästa år istället.

Vi ska ju åka på massa andra utställningar istället och till tidig vår blir det valpar. Det kommer bli mysigt.
Jag funderar på om Donna kanske har feber, hon går omkring och är helt slö och gnäller och kan inte riktigt få ro. Sen är hon riktigt varma öron, men inte tassarna. Men inbillar mig säkert....

Endast två dagar kvar på jobbet, och det har ju inte varit allt för slitsamt. 2 hela dagar utan att bygga en enda bil. Aja kankse max 10. Idag rullade det och stog stilla om vart annat, så vi får hålla tummarna på att det fortsätter så. Lätt förtjänta pengar! Kankse ska in och jobba nästa fredag me.

GÖTTTT nu är brödet färdig gräddat. mums. Hoppas min halsbränna går över snart bara..

Godnatt och puss från Donna

                     



                                                                      

Jobb

Första dagen på jobbet, inte så jobbig. Från 06.30 till 15.24 krävdes det handkraft till endast 4 bilar.
 Det var kortspelet som regerade! Mycket skumt att se alla, precis som man inte ens varit borta.

Nu är jag gräsligt trött, trots att jag somna relativt tidigt igår ändå, men idag blir det nog runt 10.

Har precis varit ute med Donna och självklart kom det ett skyfall idag me, typiskt att jag inte hade regnjacka på mig..
Ska snart ner och hämta tvätten. Mycket tvätt nu när man inte tvättat på vad kan det vara 3 veckor!?

Måste nog ta mig en litenliten power nap innan jag sätter igång me allt som behöver göras.

Nu somnar jag snart...bara en liten stund... zzzzz z z z z  z  z zz   z z



                                                                               

Regn IGEN

regn regn regn...jag e så trött på regn. Trots att det faktiskt har lyckats vara fint i 4 dagar. 

Vakna och mulet. Får frågan om jag vill följa med på derbyt JAA! Andrew hann inte mer än lägga på luren förrän det börja ösregna. - Kan man ångra sig?

Men det blev ju en trevlig eftermiddag ändå. Även om inte mitt kära Örgryte vann...men vi va bäst! Halsduken va på och vi hamna typ i fel klack, sen har jag ju en pojkvän som är stöpt i fel fotbollsform...IFK. Dom som inte vet vad fotboll är och inte vet vad dom ska hålla på...dom håller på IFK. Sen har vi dom som inte förstår sig på bra fotboll...

Nu är jag hemma igen och gräver i godisskålen. Tur att man fick sig en långpromenad med Gekka och Agnes förrut i regnet tydligen. Jäkla vad det börja regna helt plötsligt. Men vi kom hem tillslut. 

Nu ska jag bara titta på casanova och sen är det sängen, upp halv 5 imorn! 


                                                                          

Godnatt

Att det alltid ska bli så sent innan man går och lägger sig. Men idag börjar jag ändå könna mig lite sliten, upp vid 8 i 3 dagar nu och inte i säng förrän vid 2. Måste ju passa på att åka å bada så länge vädret är med oss. 

Nu känner jag mig dock redo för sängen, Andrew har lovat att klia mig på ryggen...mysigt!

Vi skulle in till stan och äta idag hade vi tänkt men no no no...minst 5 meters kö överallt, så det blidde hämt thai och ett litet besök på 4 - Gott. Det e Gott.

Imorn ska jag nog sova ut, men borde gå upp tidigt så att jag blir trött imorn och går å lägger mig. Volvo på måndag igen...upp halv 5 för att ta bussen. Bil skiten har ju pajjat IGEN!
Jag och Gekka kom överens om att jag inte borde ha någon annan årsmodell än den senaste...JÄMT! Men med min tur kommer det vara fel på den me...

Ska bara bli rik först så att jag kan köpa oss en sprillans ny....och nu ska jag drömma om hur det ska gå till!


                   
                                                         Älskar att bada!


                                                                      

O'boy

Nu sitter ja med en go tallrik fil med o'boy....mums.
Kom precis hem från stan efter att ha tagit ett glas vin med Sofia och Catten, slappt och gutt! Nu känner man verkligen av hur trött man är efter en dag på stranden.....och ett glas vin...haha.

Donna var med och bada idag, hon tycker inte det finns något bättre. kasta sig ut från bryggorna.  Så nu är hon me död!

Nu ska vi dö tillsammans å mysa i sängen när Baby är borta och jobbar. Då trivs Donna för då får hon breda ut sig på hans kuddar.


Förövrigt så har kallebäcks pizzeria bytt ägare, så nu har vi inte världens goaste pizza längre, visst andreas special kommer alltid vara andreas special men på ett annat sätt. =(

SOVA!!!



                                                                      

Ramba

Idag åkte jag och min syster till våran far på orust. Donna är alltid så överlycklig när vi ska åka dit, kan inte sitta still i bilen när hon ser att vi svänger upp till gården. Visst så är hon alltid överlycklig men nu ska hon få springa omkring som en galning och leka med sin allra bästa vän, Ramba. 
Ramba brukar alltid komma springande å möta oss med sin blöta nos, men nu är det inte som vanligt för henne. Trots att hon bara är 1½ år så är hon jätte sjuk. Nu ligger hon bara där och undrar vad som händer. Donna springer fram men hon luktar konstigt av alla mediciner, så Ramba är inte rolig längre.
Hon har SLE, hennes egna kropp angriper sig själv och om 10 dar så finns du inte mer.

Vi var och sa hej då idag. Hon har så ont stackarn. Jag vet att det är bäst för henne, men jag vill att hon ska få leva. Du tillhör gården, och du skulle hjälpa Donna med hennes valpar till våren och uppfostra dom precis likadant som du uppfostra henne.
Men du kommer finnas kvar hos oss för alltid, för det finns ingen som du. Jag vet att du kommer hjälpa Donna på något sätt och vakta över gården så att du kan skydda oss när det kommer oanmälda svampplockare. =)

Försök håll pappa så mycket sällskap du bara kan på dagarna....

                                               


                     

                                                        Donna & Ramba pussas



                                                                            

RSS 2.0