skit...

Skit dag!

Söndag...

idag igen. Veckorna går så fort att det är helt otroligt.

Snart är det förhoppningsvis Miami. Det ska bli mycket spännande. Köpte stödstrumpor till planet när jag var i ullared. Det ska tydligen vara bra att ha sådana när man flyger långt.

Var i Ullared igår, det var fruktansvärt mycket folk och de som går omkring med sina satans vagnar över allt och tar med dem in på resturangen utanför och allt. Jag förstår verkligen inte.
Det var ingen kö när vi kom som tur var. Jag fick köpt det jag hade tänkt, fast jag hade ju inte tänkt något eftersom jag inte hade någon lista. Men jag kom därifrån med en billig vinter jacka, röd. Lite lycklig faktiskt.

Efter Ullared och jag kom hem och efter att jag sovit lite så gick hela lördagen åt helvete. Jag vet inte med det var mycket och ingenting som gjorde det. Jag var arg och osäker och ville bara gå och lägga mig. Gick och la mig och sen mådde jag skit, kunde inte somna riktigt och fick ont i magen och låg och kall svettades och skakade. Det var inte kul alls.
Lyckades slappna av och äntligen somnade jag.
Sen far jag iväg in till stan för att hämta dig och jag mådde mycket bättre. Donna mådde nog inte så bra eftersom hon hade spytt, vatten, skumt. Kanske är så när man har valpar i magen.

Sen visade sig att det skulle bli en mycket bra natt. Mysig. Kärlek.

Utställning på söndag morgon för Lisa. Ja just det hon passade på att bita isönder mina tofflor undertiden jag var borta inatt. Dumma dumma hund.
Mycket glad att du följde med på utställningen iaf. Mycket tråkigt att det började regna så vi försvann därifrån ganska snabbt efter att vi varit inne. Då blev det mys med pizza och film som vi båda somna ifrån.

Söndagen gick fort och nu är väskan packad för imorn, då blir det mrl på sportlife. Har redan nu bokat in spinningen på onsdag morgon. Det ska bli kul trots att det blir ansträgning så tidigt på morgonen.

Nu är vi helt utslagna här och ska ta lite kvällsmat innan vi tar sista kissningen och det är dax för sängen.

God natt allihop och hoppas på en lika bra vecka!

Mitt nya liv

Idag börjar mitt nya liv.

För idag köpte jag mitt gymkort.
Jag ska försöka träna 2 gånger i veckan.
Ett pass där jag kan hoppa och grejja, lite kondition.
Det andra passet ska jag försöka få med mig Andrew ner till gymmet så han kan hjälpa mig, lite styrka.

Imorn bitti 06.45 skulle jag egentligen gå på ett spinning pass med Gekka, men det fanns ingen plats kvar till mig. Vi hade varit klara vid halv 8 och sen direkt till jobbet. Undra hur det hade varit!

Får jobba på beach 2011. Sen känner jag att jag har lite motivation nu.

Allt känns ganska bra nu, det kan bara bli bättre och det gör mig glad. Jag förstår iofs inte riktigt vad som händer men det känns bra. Jag är glad varje gång du är hemma och jag är glad varje kväll som jag får pussa dig godnatt och somna bredvid dig.
Idag var vi som för 4 år sedan, nästan iaf.

Imorn ska jag klippa en hund. Lilla Alice. Det ska bli kul, sen är det promenad med Donnisen med valpar i magen och sen ska det göras middag. Var det egentligen tänkt men får väl se vad som händer. Hoppas!

Nu ska jag nog ta och lägga mig i soffan och kolla på någon dålig film!

Godnatt

                            

RSS 2.0