ITALIA

Nu var vi hemkomna och utvilade.

Vi har sovit sittandes i bilen, hårt i Tyskland, mjukt i Italien och helt perfekt hemma. Allt har varit otroligt roligt eftersom vi har fått besöka Casa Cleo, där Fiocco kommer ifrån. Riktigt roligt eftersom att inte vem som helst får komma in och titta, allt är Elisabeths förtjänst.
Jag hittade en orange tik som var så fin. Vi ska köpa en när vi får tid för en hund till.
Vi fick även leka med valparna och en liten somnade i min famn. Elisabeth blev helt förälskad och köpte en av dem.

                      

På lördagen var det utställning och i tik unghundsklassen ställde 15 hundar upp. Donna lyckades slå ut 8 av dem och hamnade på delad 5:e plats. Hon var riktigt duktig och jag stod hyper nervös vid sidan om när de hade gallrat bort de första, nu skulle de bara placera ut resterande. Tyvärr hamnade vi inte bland de 4 bästa men det gör absolut ingenting. Vi är stolta över att hon sprang så fint och stod alldeles stilla. Trots att snubben bakom sprangg så nära Donna med sin hund bara för att jävlas, han visste ju att hon skulle bli obekväm och börja skutta istället för att trava. USCH!

                  
                  Andrew med Donna och den slibbiga Italienaren bakom i gröna byxor

Söndagen betod av tryffelsök. Donna har aldrig känt doften av en tryffel och vi förväntade oss inget. Men när vi stod och vänta på vår tur börja hon gräva direkt. I "rutan" uppe i skogen vi skulle vara i sökte hon av riktigt ordentligt och börja gräva på 2-3 ställen. Hitta tyvärr ingen tryffel, vad vi vet, men hon hade tydligen väldigt bra kontakt mellan huvudet och svansen. och sökte av området ordentligt.

På 7 rättersmiddagen efter tävligen som inte alls visades sig vara en 7 rättersmiddag, var det prisutdelning. Rätt kul att se, sen fick Andrew gå upp och hämta Donnas kritik.
Nu kan hon inte sluta gräva, dock inte efter tryffel utan i bunkrarna på golfbanan, så hon är ett sandmonster när hon kommer in.

I helgen har jag även klippt 2 lagotto. Det gick riktigt bra och ska bli rekommenderad till 2 till. Sen tycker ju Elisabeth att jag ska sätta upp mig på klipplistan på SLRK, får fundera på det. Men inför My Dog är det nog inte omöjligt.

                     
                                       Alla svenskar som var med nere i Italien


Nära nu...

Nu är allt väldigt nära.
En marknadsförings tenta och Italien.

Det värsta är att jag har verkligen inte hunnit packa, plockade precis ner alla Donnas saker mat i potionspåsar och allt. nu kommer vi till det stora problemet. Mig själv, vad ska ja ha med mig och jag ska lyckas att inte ha med mig för mycket, vi har ju ganska ont om packutrymme. Vi är fyra pers som ska få plats i en takbox.

Så vi har fått till oss att packa i medgörliga väskor och helst i plastpåsar...hahaha.
Men nu har jag iaf slängt ner lite kläder, men måste nog kolla det imorn igen. Imorn måste jag gå upp vid 8, det är mycket som ska hinnas göras.

Framför allt plugga och klippa Donna och packa. Andrew får åka in till stan och växla pengar. Jag brukar aldrig vara ute i sista minut, men nu är jag det och det är riktigt jobbigt.

Men allt kommer nog lösa sig ändå.

Jag har en så go doft i min näsa, det luktar jul. å det är så mysigt. Nu har jag fixat LIA och allt, på SAPS. Så nu har jag all tid i världen att göra mina julkort och pyssla ihop min bok till Fabian. Sen är det ju allt annat i julstöket. men det ska bara bli roligt och inga läxor att fundera över på helgerna, bara mys och ligga och dra sig.

Men först är det Italien och Imola. det käns fortfarande overkligt och verkligen inte som att vi ska åka om 2 dagar.


I helgen var det pluggande och i lördags var det utgång, firade Sofia och hade avskeds fest för alla brudarna för på fredag åker dom till Australien och Sidney i hela 5 månader om de inte förlänger.

Så i söndags när jag vakna bestämde jag mig för att aldrig gå ut mer, jag och Gekka ska börja träna varje heelg istället. hahaha...ja vi kan jju hoppas. men iiiingen frossa fredag längre. kankse ett glasvin, max.

Nu måste jag hoppa i säng så att jag orkar gå upp vid 8 imorn.

                        
                                          Donna över på att leta tryffel inför Italien
                                                                      
                                                                     
                                                                       

tisdag

Skulle precis sätta mig och beklaga mig över att jag inte får tag på någon LIA. Men så ringer jag ett samtal och får ett möte, det är ju helt underbart!

Ska bara hitta den hr konstiga gatan bara earosengrensgata 13d i västa frölunda. eniro vet inte vart den finns iaf. Skumt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag åka till backaplan och kolla på skor. Andrew ska möta upp mig där sen så att vi kan åka och hälsa på min lille brorson Fabian!

Sen blir det hem och plugga igen. Om en vecka är det snart jätte snart ITALIEn, för nästa Onsdag smäller det. För Marknadsförings tenta och sen bar det iväg. helt fantastiskt.

nu måste jag hoppa in i duschen.

=)

RSS 2.0