Seg dag

Nu sitter jag och kollar på "vem kan slå Filip och Fredrik" det är ett bra slappe program.
Skulle egentligen iväg och vaccinerat oss idag, men ja orkade mig verkligen inte upp ur sängen imorse. KLockan ringde 9 men hasade mig upp halv 11. Donna log och slog mig för hon ville bli klappad och jag orka inte ligga å klappa så jag fick gå upp.
Ut på promenad och sekatören var med, vi skulle ut och klippa med oss lite granris. Jag tycker jag är en granvän. För jag tar av dom lite äldre granarna och dom som inte är så fina. =)

Så nu sitter granriset på balkongräcket dekorerat med ljus. Finfint!

Jag blir så trött på dom här telefonförsäljarna. Jag har själv varit en, så jag vet hur jävligt det är men jag var Alltid trevlig. Det ringde en från Tele2 precis och när han fråga om han störde så förklara jag snällt för honom att jag var medlem i nix och eftersom jag aldrig varit kund hos dom så får inte han ringa mig. Då får jag ett tyket svar och ett klick i luren.
URSÄKTA? Det var han som gjort fel inte jag.


Vilket fall som helst så var det mycket trevligt igår. Donna och Agnes lyckades leka lite med en boll när vi hjälpte till. Tillslut orkade vi inte hjälpa till mer för vi va så mätta.
Jag tog ett kort på kakan och tanken var att den egentligen skulle läggas upp här....men hahahha...det var den fulaste kakan jag sett i mitt liv! å tyvärr jag lägger inte upp den. Men God var den. Kokosen som skulle ligga på hamna i...så det var lite av en gömd överraskning.

Alldeles nyss så var det en hel familj här och kolla på Donna. Barnen i familjen skulle köpa en hund till sina föräldrar som snart är i pensionsåldern och de har tydligen pratat lite om Lagotto. Föräldrarna visste inte alls om vart de skulle och sen kom de hit och en hund kom ut springande överlycklig!
Det verkade vara en väldigt bra familj och den blivande matten älskade att gå på kurser och hälla på med sin hund så dit lämnar jag gärna en valp.

Nu är det bara 3 veckor kvar på praktiken wohooo!!


Idol-kväll

Idag ska Gekkmeister komma och hälsa på. Donna och Agnes ska få något gott att knapra på, medan vi äter tortillatårta och kaka med grädde till efterätt.

Jag har inte fått något godkännande på valet av mat, men tystnaden ger mig ett rungande JAAA!
Tortillatårtan är lite nyttig iaf;
- Kyckling e bra
- Lök en grönsak
- Champinjoner finns inte så mycket ont att säga om dom

Sen har jag hört att stark mat rensar kroppen från dåliga saker. Tyvärr tycker jag inte om jätte starkt så det får bli en mild utan jalapenjos.

                         
                                                      (Bild & recept från Matplatsen)

Sen tillkommer det en sallad. Så det ska bli gott.
Efterrätt blir en av kakorna jag la upp igår. Har inte bestämt mig för vilken än, men har mitt öga för en av dem. En riktig kaloribomb. Så där lägger vi nyttigheterna åt sidan!

Vi var ju ändå och träna box igår, så fort vi kom in i salen så undrade jag vad JAG gjorde där. Men det löste sig tills jag insåg att vi det sista skulle stå i en ring och gå och slå på alla! usch usch usch!

Men det gick helt ok ändå, lite pinsamt när de man ska slå på ska stå och peppa en. När jag var slagpåse stod jag och titta åt ett annat håll. Det kankse var ännu pinsammare nu i efterhand!
Jag tog inte ut mig riktigt ordentligt, utan var där och kände lite på det bara. Var väl tur det annars hade jag fått äta ur sugrör som G sa.

Jag känner bara lite smärta över heeela kroppen. Men det är inte så farligt, bara gött. Jag har iofs välsignats med att inte få så mycket träningsverk. Min syster har antagligen fått min rason också.

Nu ska jag sitta och läsa igenom lite anbud!


Mat

Nu har jag suttit en bra stund och tittat på matplatsen Jag är så imponerad av henne. Allt gott hon gör och alla recept hon kommer på.
Jag önskar att jag orkade baka lika mycket och laga lite god mat. Men nu härdanefter ska jag nog sno lite tips från henne.
Jag vill hem och baka nu.
Det jobbiga e att jag vill baka massor, men bara äta pyttelite.

                         

                                      


Ser det inte fantastiskt gott ut! Vill ha...

Ska på Box ikväll =(


Svensson

Sitter och försöker knåpa ihop en affärsplan för vår  affärside. vi ska verkligen göra det här.
Men först ska vi skriva en affärsplan, som vi kan lämna till vår lärare, så ska han få titta igenom det och säga vad han tycker.

Men varför gör jag det här?
Jag vill bara ha ett vanligt Svensson liv. Ett vanligt 9-5 jobb funkar för mig. Jag vet inte, jag har inget driv att starta eget just nu. All tid man måste lägga ner. Jag har hund jag hinner inte.
Plus att jag älskar att vara hemma med min familj. Familjen Johnsson/Scott Lock.

Jag är en mycket tråkig människa känner jag. Jag har hela världen framför mina fötter och jag kan nöja mig med ett Svensson liv.

Jag vill skaffa jobb, hus, fler hundar, barn.

Undra hur det här kommer gå?

God morgon

Sitter på praktiken, lyssnar på musik från min iPhone och allt känns så jäkla bra, trots min trötthet.
Vi kom inte riktigt isäng förrän klockan var vid 1, sen fastnade jag i något program på tv. Skit e det så nu är jag som sagt skit trött.

Tur att man kan ta lite sovmorgon här om man vill och när man vill. På måndag måste jag tom ta ledigt, ska besiktiga bilen och massa andra viktiga saker.=P

Nu på morgonen har jag faktiskt hunnit plöja igenom endel bloggar, det är otroligt vad en del e morgon pigga. Som Foki, halv 9 (och inte så tidigt men...) har hon hunnit lägga upp flera bilder på sig. Det ser typ ut som modell bilder och jag förstår inte. Hade jag ställt mig och tagit kort på mig vid 8 på morgonen efter att gått upp nån halvtimme innan, så hade jag sett ut som en mörbultad elefant i ansiktet.
Vissa har det bra.

Halv 9 är verkligen inte tidigt om man tänker tillbaka på min volvo tid. Tänk när jag var tvungen att åka buss från Kallebäck, där busskombinationerna är sämst att pussla ihop för att kunna ta sig ut till Torslanda.
Halv 5 var jag uppe! Men det gick rätt bra ändå, på vintern fick man dock INGET solljus.

Skola är ett bra alternativ för mig, men när jag inser mina penga problem så är det inte så kul igen. Vill ha ett bra, roligt och betalt jobb. Kan det vara så mycket begärt..haha

Ska träna Box idag. Ska bli kul och intressant. Fredag kommer bli ännu intressantare...sån smärta!
Sen ska jag bara hem och lägga mig på soffan och somna till mammas pojkar. Något sjukare finns inte, inser att man är ganska normal ändå. Men hur kul är det, tycker vissa, men jag e jäkligt nöjd faktiskt!

Förra veckan fick jag en upplevelse när jag satt och kolla på det: är inte Bobby väldigt lik den galna hyenan i lejon kungen när han skelar.



Lite likt är det allt. Men kolla ikväll så ser man den slående likheten. Sen är det mer likt när den galna hyenan har ute sin tunga.

God morgon alla ni normala människor...

Greys Anatomy

Det är det bästa som finns! Jag blir så lycklig när jag tittar på det, så mycket kärlek och mycket "inte tycka om" Under timmen lyckade jag även få ner en ask after eight...liten ask faktiskt.
Jag mår lite illa när jag ser alla papper på bordet.

Men imorn blir det att träna box med Gekka, hon ska boxa ur sig lite agressioner av att slå på mig!

Men appropå Greys, jag blir så trött när dom lyckas fånga korrekta ögonblick. Som när Izzy och Karev bråka. Först är hon arg och berättar vad HAN gjort för fel och hon e ARG! Sen kommer alltid HAN med en anledning och har något mer/större att vara MER ARG över pga HENNE, och hon känner sig rutten. Jag blir så trött för att det är så det är ALLTID!

Suttit och pratat med Marta i telefon i varje reklampaus på Greys och nu efter så jag har missat so you think you can dance. Det är endel riktigt sköna snubbar där.
Lycklig över att jag vet att jag varken kan sjunga eller dansa så att jag slipper skämma ut mig på sånna här typer av program. Men det ser såå jäkla gött ut när de dansar och knycker med höfterna, men efter mitt pass på Body Jam insåg att jag var tillägnad att göra något annat med mitt liv.
Det kan kankse vara den affärsidé jag och Marta diskutera, mycket intressant. Gekka ska vara vår tillgivne ekonomiansvarige. Tur att hon kommer få reda på det.

Idag har vi rensat här hemma och varit nere i källarn och dumpat av det, men Andrew packar så otroligt bra och pusslar ihop det så att det syns knappt att det tillkommet massor.

Advent finns i vårt hus! Lägenhet!
Det är fint men ingen julkänsla...än! Har hängt upp andrews klappar i kalendern. Sen är det jag självklart jag som sytt själva kalendern en gång i tiden.

                                  
                                                              (bilden tagen med min iPhone)

Man känner sig så ren när man rensat lite, riktigt skönt. Jag hade varit så duktig att jag gixk ut och tog en liten promenad med vovven och Andrew stod framför spisen med storkok...eller a det blev inte så mycket över, men det var riktigt gott.

Fläskfilé med potatisgratäng, sallad och vår mumsiga snart berömda vitlökssås. Det är dock minst 6 vitlöksklyftor i. Men det är som en dröm, det är små pluffsiga moln man stoppar i munnen och den smeker verkligen tungan...mmmm. Jag blev sugen på lite mer...


                                 

Icke att förglömma, mjölken fanns som alltid på plats vid middagen. Pär blir så trött varje gång när han kommer hem till oss, för att vi alltid har mjölk hemma, sen dricker han upp den så jag blir trött på honom.

Nu ska jag hoppa in i duschen, lite sent men måste göras.


God natt!!!

Julbestyr

Det jobbigaste är att det känns som vilken jäkla dag som helst. Jag har bara satt upp en annorlunda lampa i köket, hängt lite dekorativa stjärnor i andra fönster och ja det hänger röda gardiner i köket.

Jag laddar för fullt, julmusiken är på och den kommer vara uttjatad innan första advent. Men jag kämpar iaf.
Undra vad det ska vara för julkalender i år, lite julkänsla där kanske.

Känner mig förvånandsvärt pigg efter praktiken, det kankse beror på att kroppen börjar vänja sig vid att inte göra ett skit på dagarna och huvudet får jag inte använda det heller. Jobbigt.
Gekka däremot hon får jobba. Hon kommer må bättre när hon börjar sin Agnes blogg som ska bli såå mycket bättre än Leif. Han är just nu den högst toppade chihuahuan i bloggvärden just nu. www.lifeofleif.com 

När jag kom hem idag så satte jag igång med att fixa adventljusstaken, det är ett jäkla meck varje år, ljusen fastnar inte och måste dutta smält stearin i hålen. Sen har jag ett helvete året efter, när jag inte har tagit bort det.

                                                        

De andra åren brukar jag alltid ha lååånga benvita ljus, hade dock endast korta hemma och det såg inte rikrigt klokt ut. Hittade fyra lite annorlunda ljus, tror det ska se ut som is/snö. Det såg bättre ut trots att det är massa glitter och hållaren lite gammaldags.

                        

                                           


Det blev rätt okej ändå, dom ska ju ändå bara eldas upp! Sen har det börjat växa svamp i krukan.
Ne nu ska jag gå och leka med min iPhone och äta min mat som mannen gör iordning till oss. Strimlad biff i brunsås och ris. Får återkomma hur det blev.



skumt

Jag insåg nu när jag skulle skicka iväg ett meddelande med min iPhone, att jag är helt handikappad med min vänstra hand. skulle vara lite snabb och skriva med två händer, men aldrig igen!

Jag lyckas trycka på alla bokstäver utan just den jag vill ha...jag kommer få smstumme....

Sjukskriven!!

iPhone

Ja idag var det ju bra väder ute, så nu behövs inte dom nya vindrutetorkarna. =)

Det hände mycket igår, eller jag gjorde mycket igår. Hämtade min kärlek iPhone, men blev lite ledsen när jag inte fatta hur jag skulle få in sim-kortet i detta helomslutande skal. Ringde 3 och fick hjälp, skulle ju ändå skicka över mitt gamla nummer, så jag tog två flugor i en smäll.
Sen blev jag ledsen för jag fattade inte varför inte alla fyrkanter som ska komma upp inte kom upp. Ahaaa...den måste kopplas in i datan.
Det är bra för alla er som ska skaffa en iphone, nu vet ni hur man ska göra.

Det jobbiga e att jag faktiskt blev ledsen igen, när jag insåg att jag aldrig kommer lära mig den. Men när jag gick och la mig med kramp i tummen, då visste jag hur den fungerade.

Älskling har även han beställt en nu, så han får öva på min så länge.

När det var dax för vår tvättid klockan 4, så blir man bara så irriterad på folk som inte ens har någon tvättid innan, passar på att slänga in en i mellan. En kvart innan vår tid har någon dum sate varit där och lagt i sin tvätt. Så vi blev 30 minuter sena med vår tvätt.
Inte för att jag hade någon tid att passa och bara var tvungen att bli klar med tvätten.
Sen är jag för snäll för att ta ut tvätten, jag tänken tanken och andra mörka tankar men inget händer.
Annat är det när det händer Camilla.

Undertiden som min iPhone laddade sig så hann jag sätta upp julgardinerna i köket och stryka dukar och annat. Efter Donnas kvällspromenad bestämde jag mig för att nu behövdes det julstämning, så julmusik på hög volym.
Donna var helt med på noterna och gick efter mig vart jag än gick, pyssla lite.
Men när adventsljusstaken i köket kom upp insåg jag att jag gått förlångt. Jag kan ju inte tända den än. Så nära men ack så långt ifrån.

Idag ska tvätten vikas och eftersom jag fick ett sånt otroligt sug för att stryka så kommer nog endel att bli strykt idag me.

Sen ska jag nog hänga upp lite julklappar i vår adventkalender...hihi.

Nu e jag hungrig.

Ps. Nu har vi delat upp tidsåldern i mitt liv till f.iP och e.iP, före iPhone och efter iPhone. =D

Lägligt, mycket lägligt...

Mycket lägligt att hålla liv i min blogg när jag ändå bara sitter här och gör absolut ingenting.
44 minuter kvar till lunch och rester från min "Flygande Jacob". Det ska bli så gott.

Regnet fortsätter, det regnar så mycket här så man hör hur det smattrar i taket, lite mysigt faktiskt om jag hade varit någon annan stans.

Var på backaplan och inhandlade ett par nya vindrutetorkare igår. När jag satt i bilen imorse satt jag och funderade på när de kommer att sättas fast och framför allt hur de kommer sättas fast och av vem?
Kankse någon här på praktiken som känner sig manad att visa sin manlighet?
Skulle inte tro det när det ösregnar.

Jag har ju dom liggande bilen i nödfall. Det är bra, man ska alltid ligga ett steg före.

Idag ska bli en rolig skit dag, det ska:

-Tvättas, inte kul
-Hämta Iphone, KUUUL
-Ta upp adventsakerna från källarn, tungt men KUL
-Vika tvätt, otroligt tråkigt
-Dricka glögg och titta på Ullared, Kul

Nu kommer jag faktiskt inte ihåg vad som ska hinnas göras mer under kvällen. Om det regnar ska jag muta Andrew att gå ut med Donna om jag fixar lite mer av hushålls sysslorna under kvällen. Som sagt det gäller att ligga ett steg före.

Jag har bara två paket kvar till mannen i vår julklappskalender. Jag vet vad jag ska köpa. Igår köpte jag hela 6 stycken, jag gick lös på backaplan.

15 minuter kvar till lunch!! Weeeiii

Tävlingslydnad

Hemkommen från tävlingslydnaden med Donna. Fantasktskt va roligt hon tycker att det är. Att man kan se det på henne, hon är så villig att lära sig att allt bara blir fel ibland.

Som idag när vi skulle göra ställande under gång. När hon sitter fot så vill hon verkligen ha den där godisen och sitter och gör "titta vänster" tricket. men ingen godis. När hon sedan ska stanna, så vill hon göra så rätt att hon slänger sig ner på golvet. "Liggande under gång" istället, väldigt nöjd med sig själv väntar hon på belöning...men inte denna gången heller.
Man kan inte göra annat än att skratta.

Samantha låg brevid Donna utan några som helst problem och Yvonne blev hoppfull om att även dom kan bli kompisar som Donna och Agnes.

Var hos min bror och mös med Fabian, åt taccos och diskutera ovem som skulle vara årets tomte. Det var delade meningar så vi bestämde oss för att hoppa på den som inte var närvarande, årets tomte är: Andrew!

Han blev dock inte så lycklig när jag berättade det, så jag kommer väl få offra mig. Isabell ville väldigt gärna ha tomte.

Nu är det läggdax och mys med Donna som gäller, när mannen är på jobbet finns det mycket plats i sängen!

                       


                                                


Regn...

Jag börjar bli riktigt trött på det regnet. I fredags och igår va det ju bra väder.
Det är sånt meck att gå ut på prommenad när det regnar så här mycket. Regnkläder och stövlar och man går nästan som att man skitit ner sig.
Men dagens prommenad gick relativt smärtfritt trots att jag var dyblöt raktigenom. Vi träffa en 2 sibirian Huskeys Lilla Nikki på 5 månader och hon gav Donna en rejäl match. Sen kom Boris stor och brun var han, han var inte med och lekte så mycket utan stod och grävde samtidigt som han yla...haha.

Dom fick verkligen springa av sig. Det roliga var när jag och Donna skulle gå vidare sprang dom andra efter. Tillslut sprang dom tillbaka till sina hussar och vi gick en runda för att sedan gå förbi igen fast 200 meter bort och med en skogsdunge emellan. Vilka kom inte fram springande till oss igen....haha...det gick inte att bli av med dem, så vi fick stanna till så att de sprang tillbaka.

De tyckte om Donna iaf.

                      

Igår lyckades jag faktiskt göra 2 julkort, jag va så trött och hade ingen inspiration. Borde sätta mig nu me, men det är inte kul när man måste. Igår satt jag istället och förnya min bloggs utseende. :)

Jag önskar att jag bara skulle sitta och slappa hela dagen, men vid 3 ska jag åka och köpa vindrutetorkare till bilen för att sedan åka hem till min bror på middag. Ska hälsa på lilla Fabian.
Jag har så svårt att ta tag i grejer när jag vet att jag ska åka iväg snart eller om nån timma. Varför är det så. Jag vill lyssna på min ljudbok och pyssla omkring här hemma.

Men vi ska i vilket fall som helst infinna oss på Nya Varvets hundskola 20 minuter i 8 och ha tävlingslydnadslektion. Så det blir ingen mer prommenad för Donna i regnet i dag.



MYYYS!

Jag ska äta flygande Jacob!

Sen väntar mitt ICKE naturgodis, jag stod i affären och titta på det men insåg att jag kommer bli trött på all choklad. Tacka vet jag kritor!
Sen ska jag njuta av mitt kolsyrade vatten...LOKA. Jordgubb med guava.


                       

                        

                                        KRITOOOOOOR!!


LUBBA FEST

Så nu var man hemkommen, mannen sitter och kollar på Brüno. En jäkligt sjuk film. man blir lite rädd.
Men kvällen samtalsämnen har varit många och skumma:

Kajsa tror nästan helt och hållet på storken!
Män och dammsugning
Nerdrogning

jag det finns inte ord.


Men nu är jag hemma och ska lägga mig jätte snart!
Theo kommer imorn och vill bli fin! Ska leka lite med Donna också, ska gå upp klockan 9 senast för att hinna dammsuga lite innan de kommer. Jag ska väcka Andrew med det eftersom han inte gjorde det idag som var tanken.

Sen ska det göras julkort och lyssna på ljudbok. Längtar lite tills det. Jag måste iofs tvätta samtidigt så det kommer inte vara så avslappnande och kan inte bara tiden gå eftersom jag måste ha koll heeeela tiden när man ska ner till tvättstugan.

Om det inte regnar kankse det blir ett varv runt delsjön med Gekka och Agnes. Då kommer Donna bli glad. Då kan man sitta med julkort hela kvällen sen, med paus för Robinson.

Har även hunnit få iväg en inbjudan till en lubba julklappslekfest. Hoppas många vill komma!


Min Iphone kommer inte förrän på måndag :'(


                                                                                           

Praktik

Nu sitter jag på min praktik, kom in halv 9 imornse och sen dess har jag inte gjort någonting. Jag har ingen uppgift helt enkelt....nu väntar jag på Lunch. Då kan jag sätta mig och slö läsa någon tidning eller något!!! När de andra två sticker ut på lunch kan jag lägga mig på golvet och sova om jag vill....jag e ju helt ensam.

Ikväll ska vi, jag och Gekka på Lubba fest. det ska bli kul, men har klädångest. Jag känner mig även ganska död. Hade varit gött å dö i soffan med något nyttigt.
Ja vi har ju gått å blivit nyttiga, tränade igår för första gången på typ 9 månader, så nu är jag lite små stel. Det är skönt.
På lördag så är det fixar dag, hade egentligen tänkt ta en sväng in till stan för att köpa små saker till min och Andrews julklapps kalender. Men det får bli en annan dag istället. På lördag ska det göras julkort, tvätta, städa, ta upp adventsaker och lokalisera vart jag lagt julgardinerna.
Nästa vecka är det ju första advent och vilken panik när jag insåg det. Jag hinner inte med advent Just nu, kan vi skjuta på det?

På lördag kväll roar Andrew sig med att fira Pär och jag ska köpa mig en flaska kolsyrat vatten och naturgodis, NYTTIGT SKA DET VA! Robinson börjar ju på lördag.

Klockan 10 på morgonen kommer ju Theo för att bli klippt me, han behöver nog ett rejält tag med borsten också.

Nästa helg blir stress me, då ska alla adventsaker upp...och sen ska jag klämma in hjorttryffelsök hos Lena och även Agnes på utställningen på Åby. Puuuhh!


Icke att förglömma, MIN IPHONE kommer idag! Lycka, min vita fina Iphone. Ska dock köpa till ett lila skal, jag har blivit så lila.

                                   



Julkort, snuva och valp

Ja idag var det inte lätt att andas, har varit hemma sen i onsdags pga en stor förskylning. Igår åkte vi dock upp till min far.
Dom har ju fått sin lilla valp, Elsa hon är blandning av Rotweiler och Leonberger. hon ser ut som en rottis valp fast tvärtom i färgerna. Jätte söt.
Donna var dock inte allt för förtjust i henne till en början. Men det gav sig efter ett tag, så imorse lekte de jätte mycket. Lite konstigt att ha en valp i "familjen" igen. Hon behöver ju gå ut och kissa hela tiden.

                      

                                         
                                
Donna orkar inte leka mer så hon gömmer sig under soffan.

Men jag längtar tills vi ska få våran lilla Oranga tik. När det nu blir, men orange ska hon va. Vi har hittat en perfekt hane till Kimba så tror vi allt att hon ska lyckas få oranga valpar. Då SKA vi ha en!

Mitt i all snuva har jag ägnat mig åt min ljudbok, som jag köpte nere på Ullared i söndags. Och samtidigt har jag gjort årets julkort. Har iofs endast lyckats göra 8 stycken och har minst 16 till att göra, endel får jag nog göra i dubletter, men ska förska göra så många orginal det bara går! Ett smalprov.

                             

Imorgon ska jag upp till Jönköping på Avelskonferens och dagen börjar med en fantastisk lunch: pocherad gösfilé på grönsaksbädd med gräslökssås och kokt potatis.

Sen ska det diskuteras RAS och lagottons rasstandard, efterdet kommer en föreläsare som berättar om valpensutveckling och massa intressant, nu när våran Donna ska ha valpar till våren!
Sen blir det brakmiddag och sova på hotell. Sen sätter det igång på söndag igen.


Nu ska jag titta klart på Idol och dricka mitt vatten, på denna icke frossande fredag!

Tre däck och ett till

Nu har vi varit hos Christer och bytt till vinter däck, dock endast 3 st. Det fjärde satt sten hårt, vi hjorde tom sönder en spärrnykel. Så nu kör vi runt med ett sommar däck. Ska ner till TH Petterson imorn och fixa det.

Det roliga e att min pappa hade bytt det däcket och han hade dragit åt det för hand och Christer fick inte ens upp det med maskin. Det måste ha börjat rosta eller något. Vi får se hur det ser ut imorn.

Praktik imorn igen, otroligt segt, får inte göra ett piss. Så idag har jag bara suttit och surfat, det blir tråkigt efter någon timme...man kör sin runda med grejer att titta, sen är det bara att börja om.

Nuu har Criminal minds börjat och jag längtar efter min macka med onsalakorv på. MUMMA!!


RSS 2.0