Match

Usch usch usch...nu var det dax för match igen. Men det är sjukt vi är bara 7 stycken, så vi spelar utan avbytare och är så otränade att det finns inte!

Jag har ont i magen. Inte för att jag vet att jag inte kommer orka utan för att jag har det.

Nu måste jag byta om så att jag hinner hämta gekkmeister.

Hörs snart om jag orkar.

Bakning, lydnad och Top Gear

Gick upp tidigt idag, redan halv 10. Duktiga mig. Donna ville egentligen ligga kvar och sova, men när jag fråga om hon ville gå ut så flög hon upp.

Sen dess har jag hunnit mycket: promenad, baka bröd, tova ur Donna, målat naglarna.

Nu sitter vi och väntar på att mannen ska ringa så vi kan åka ner till willys och inhandla mat att ha på vår pizza. Ikväll blir det även Lydnads kurs för Donnisen. Det är det bästa hon vet att åka till hundskolan.

               

Hon är fantastisk när hon åker bil. Hon sitter som ett barn och älskar att sitta och titta ut genom fönstret. Efter ett tag blir hon så trött att hon somnar sittandes med huvudet lutand mot ryggstödet.


Åå jag måste bara berätta...haha...jag satt och kollade på Top Gear igår. Fantastiskt roligt, de hade köpt varsin skrotbil som de skulle köra genom djungel och över berg och genom öken. Inget gick som det var tänkt och det blev riktigt roligt. Det bästa var när de var i djungeln och när det blev kolsvart bestämmde de sig att slå läger, på en väg visade det sig sen när de vakna. Urbefolkningen åkte sicksack med moppe förbi tälten..hahaha.

Idag var det Top Gear igen, de skulle dock åka från miami till New Orleans på sina bilar för max 1000 dollar. I en av bilarna hade endast tre mördats. Det var därför den var så billig.
De skulle Iaf köra igenom Alabama men olika slag ord på bilarna. Typ "Kärlek mellan män är underbart" "Hillary for president" och "Country-Western sucks"....jag kan säga som så här att det var några som blev skit sura och ringde efter folk som skulle slå ner dom. De sprang till sina bilar och körde därifrån, då var det så klart dax för en av bilarna att inte starta. De var grymt snabba med start kablarna!!
Men de hann därifrån och tvättade snabbt av bilarna.
De sa själva att de aldrig varit så rädda.

Men mycket underhållande program!

Nu ska jag ta och göra något vettigare!

Skönt

Nu var det mesta på min lista gjort...otroligt skönt.
Toaletten är skinande ren. Men det som känns bäst är att ett nytt batteri till datorn är beställd! Han på elgiganten sa att det var jätte dyrt så jag begav mig ut på nätet och där hittade jag ett för 600:- på batteryclub, tror jag det hette.

Grymt billigt!

Nu ska det dammsugas när mannen tar hunden ut på promenix. Rent och skönt, sen får jag väl göra om samma procedur nästa vecka.

Sen ska vi åka iväg och köpa thai mat och mumsa på och räkchips! Åååå vad hungrig jag blev nu!


Ne nu får jag skynda mig att sammsuga så att vi får äta!



Gå förövrigt in och rösta på att det ska byggas fler djurhem i Sverige.

Lördag

Va skönt med lördag. Det blåser dock liiite för mycket.
Idag är det mycket som ska göras och jag ska hinna med det mesta hade jag tänkt. Klockan 11 ska jag ut med Donna var det tänkt, men det blåser så mycket...buhu.
Usch vad tråkigt det är att gå ut på promenad då!
Men Donna skiter i om det blåser eller ej! Så det är bara att dra sig upp ur soffan.

Sitter och tittar på nyhetsmorgon nu och just nu är det intervju men Saddam Husseins älskarinna. Hemskt.
Nu har hon flyttat till Sverige.

Sen ska jag till Backaplan och köpa nytt batteri till datorn, hoppas bara att det finns att köpa lösa batterier på elgiganten. Det var ju där jag köpte datorn!

ååååååååååååååååååååååååååååååå....kankse ska mata djuret. =)

Fantastiska lördag!


woops

Satan i gatan vad länge sedan jag skrev på  min kära blogg.

Det har hänt lite, fantastiskt vår väder har gjort entré! Vi har bestämt att alla luncher ska intas ute så att vi får den där grunden. Jag måste se snygg ut i min examens klänning.
Om 7 veckor tar jag examen, Exakt 7 veckor!

Jag har 5,5 veckor kvar av praktiken och sen får jag betalt för vad jag gör, längtar!! Nu börjar jag känna mig hemma riktigt ordentligt. På praktiken. Idag har jag tom fått en telefon och fått två samtal. Även ringt ett. Hemskt. Men roligt på samma gång.

Idag drog korpen igång. Det var kul. Men konditionen är inte alls som jag minns den. Hoppas den hittar hem snart. Nu har jag ont i fötterna. Mycket!
Även Johanna var med en stund, med sina ammande bröst. Bebisen ar så söt. Kallar henne bebisen nu, eftersom jag verkligen iinte kommer ihåg vad hon heter just nu.

Ne nu orkar jag inte  mer, desperate housewives!

Långfredag

Hoppas den blir längre än vanligt...för idag är jag ledig som de flesta andra och jag hoppas att det blir låååång!

Ska snart åka iväg till mamma på påsk middag. Jag står för potatisgratäng och påskmuffins!
Sen ska hon få ett påskägg av mig, godiset har jag dock snott från ett annat ägg, det var så mycket.

Andrew fick sitt påskägg igår och i det fanns det tom en skjorta...Men den passade inte riktigt. tyvärr.

Imorn ska vi fara upp till Orust och säga hejdå till valparna! Annalisa ska dock stanna kvar hos min pappa men de andra två. Donna ska kunna leka med dom nu.

Kulkulkul.

Nu fick jag plötsligt lite bråttom och åka till mamma. Donna ska ha sele på sig och potatisgratäng och allt ska jag lyckas få med mig. Jajajja....


RSS 2.0