LIA

Snart är det Lia och nu har jag verkligen insett att det är skit.
Jag httar inget bra eller roligt företag att vara på. Snart tar jag bara något. Har varit på 2 intervjuer och den igår var det värsta jag har varit med om.
I 50 minuter satt "gubben" på typ 30 år och grillade mig och jag menar verkligen grilla, jag blev het bränd. Jag hoppas för allt i världen att jag ALDRIG får uppleva något sånt igen.

han skulle ringa tillbaka idag för att berätta om jag fick Lia där eller inte. Han har inte ens ringt. Det är så jävla dåligt, han ringde inte förra gången han skulle ringa heller. Jag kommer verkligen aldrig sätta min fot på det stället igen.

Idag var jag på intervju nummer 2, den var mycket bättre, vi klickade mer om man säger så. Men vet inte om jag vill vara på ett företag som precis startat och som inte ens fått sitt organisationsnummer än. de kommer inte heller finnas tillgängliga hela tiden.

Jag blir så fruktansvärt trött.
Ska ringa Landvetter imorgon och höra med dem och med semcon hade jag tänkt!

Vill vara på ett stort företag!

Nu ska jag plugga lite, grejer till EGONs lektion. Bästa läraren jag har haft!

Puss och kram banan. 
                                                                              

FASTER

Ja då har man blivit faster, sen får man hoppas på att man någon gång blir moster! jag kan ändå bli båda delarna, men jaust nu ska jag koncentrera mig på att bli världens bästa faster!

                    
                                                   Bebisen utan namn

Idag var vi ute och fira min Babys födelsedag, han blev ju 26 i onsdags. Så vi var och titta på hans barndoms favvorit Jerry Williams, och sen var vi och åt. Helt otippat träffade jag på två klasskompisar, Jonas i sin STORA SUV med nummerskylten JONAS1...haha. Sen på Tara´s, restaurangen, träffade vi Yaser, han jobbar där. Men allt var riktiggt trevligt och fick köra omkring i våran fina bil hela dagen.

Imorn är det Lagottoträff nere i kungsbackaa, ska bli kul. Sen ska vi förhoppningsvis åka och hälsa på min bror och bebisen utan namn. spännande.
Vi fick förövrigt reda på Donnas höft resultat idag, och det blev B. Riktigt bra, A är bäst, men B är nästbäst och hon är HD fri så vi kommer få ta valpar på henne. Så i mars kommer det komma ett knyte med massa valpar.

Nu ska jag krypa ner mellan lakanen med min man och vovven som antagligen ockuperat mina kuddar.

Natti.

IKEA

Finns det något bättre!? Me LOVE!
Ska förändra vårat stora rum lite hade vi tänkt. Andrew ska äntligen få bort våran vitrinbyrå och jag ska äntligen få lite space och få bort allt plotter.

Det ska bli jätte fint här, men det får bli i omgångar...Pengar först och främst till Italien. Men snart är det lön, på fredag! Och på onsdag fyller min baby år. 26. Gammalt, nu får han betala vuxenpris på månadskorten..och snart är även jag där! Nästa år 25 och då ska det bli fest, men måste vänta med festen tills brudarna kommer hem från Australien!

Roast på bernst. kul och snart Seinfeld. Måste titta igenom mina el-anteckningar, tenta imorn. skit är det. tror jag e dum i huvudet, för jag fattar ju ingenting när nils står och babblar där framme!!

Natti natti!

Fisk soppa

Idag provade vi på att göra fisk soppa, blev riktigt gott! Insåg bara att jag inte tycker så hemskt mycket om haj. Men bortsett från lax och makrill vet jag nu att jag även tycker om sej. - Säger du d! hahaah

mmm...sen har jag suttit och förberett mig på våran debatt vi ska ha imorn i skolan, och vi ska bli filmade. det är skrämmande, men det värsta är att vi ska titta på det efter också! Jag ska göra mitt bästa.

Annars har dagen varit lugn, marknadsföring, handels är inte att leka med. Vi gick ju riktigt vilse! Sen visade det sig att va va i helt fel byggnad.
Men sen gick det bra när vi väl hitta rätt hus.

Sen bakade jag två tiger kakor till våran fotbollstunering på fredag. Det är stressigt nu, men vi kommer lösa det. behöver billiga visselpipor bara. Det kommer bli så braa! Vi är levande marknadsföring när vi går omkring med våra tröjor i skolan!

Nu ska vi gå och lägga oss snart och kolla på Seinfeld, det har blivit lite av en tradition. och Donnisen ligger i mitten och vräker ut sig, så vi kan ligga och klappa henne på magen samtidigt.

Mysigt!!

                



                                                                      

RSS 2.0