Idag igen

Det blev duschning idag igen.

Idag rullade hon sig i bajs!

Regn och rusk

Idag vaknade vi av att regnet öste ner. Eller ne jag vaknade av att Andrew gick upp men sen insåg jag att det regnade...massor.

Igår var det fredag och jag var hyper trött efter en vecka med praktik, så jag somnade in så gott vid 22 tiden igår. Filmen vi tittade på fick jag titta klart på i morse.

Donnisen och jag gick ut på vår långpromenad, dock var jag fullt munderad med regnställ och stövlar. Rätt mysigt att gå ut och gå i totalt ösregn, men det är så fruktansvärt jobbigt när man kommer hem och allt ska av och Donna sköljas av pga all gegga.
Idag var det iofs inte så mycket gegga men ösregn och golfbana med bunkrar = en sandig hund. et är nämligen speciellt roligt att lägga sig i bunkrarna när hon är pissevåt innan och gräva i dom...mmm va roligt så att det skvätter upp sand överallt, insida lår, mage och rumpa. Usch usch usch!

Så det var bara för Donna att hoppa in i duschen. Tur att hon vet vad "Hoppa in i duschen" betyder. Då går hon direkt dit utan att sanda ner i lägenheten.

Men vad är väl en dusch i varmvatten efter en dusch i kallt regn!


Malmö helg

Lördag och det var avresa ner till Lund. Det började med en grov rödljus körning...verkligen inte meningen. Vet inte alls vad jag tänkte på. Men det var ju trevligt.
Vi kom ner till varberg och tog en bit mat, det rök ifrån motorhuven, kan det inte vara mer fel på bilen tänkte jag och trodde att jag skulle dö.
Röken kom dock inte från motorn utan från att det kalla regnet kom på den varma huven...göttans.

Dimman låg tät runt bilen nästan hela vägen ner till Lund och efter all koncentration så slog jag ner blicken på bensinmätaren och....PANIK! Den var i botten. Tror ni att det kom en bensin mack någonstans på vägen...NEJ!
Tänk om vi får bensinstopp på motorvägen..Andrew tyckte inte att det var några problem. Det är väl bara att gå sa han.

Vi hann dock precis komma till en mack. Lycka. Vi var framme.

Det var övernattning i Lund och tidig morgon bar det av mot Malmö mässan. Paniken skapades sakta men säkert när vi såg de otroliga köerna till parkeringen, klockan var halv 10 och vi var beräknade att gå på vid 11.

3 timmar senare var det vår tur. Domaren var mycket nogrann och tog sin tid minst sagt.
Det var många fina hundar och flera av dem har slagit Donna i tidigare tävlingar. Men nu kände vi att det var vår tur.
Tillslut stod domaren och valde mellan Donna och Galottens Althea Rosea. Han gick fram till den sistnämnda och tog upp två fingrar. Jag har aldrig blivit så glad.

JAAAAAAAAAA!

Den sista domen väntade, skulle det bli ett CK. Javisst blev det det!!
Detta var ett ögonblick man ville dokumentara, så det var väl tur att vi glömde kameran hemma.

Men våran fina Donna var fantastiskt duktig och stod fint när det gällde och var duktig när domaren räknade hennes tänder. Men framför allt så tycker hon att det är roligt, men hur kan det vara tråkigt när man får välja något gott ur gottepåsen.
Hon valde ett oxben!

Nu ser vi fram emot Larv i Skara andra helgen i maj.


   

                         


Dagens fråga

Hur gammal är jag?

Jag tackar nej till en möjlig ut och dricka en öl eftersom det är grey's anatomy på tv idag!

Jag spenderade dagen med att baka bröd.

Jag gjorde en kycklingpaj (pajdeg från skratch) och under tiden den var i ugnen virkade jag!



Är det så här det är när man är 25 år gammal??



Neee..jag är inte missnöjd. Tycker det är kul, vi ska ju antagligen ut och ta en öl på fredag så grey's vinner idag (som alltid).
Väntar på att mannen ska komma hem med hunden så att vi kan äta mat och sen ska jag klippa Donnisen om hon nu inte har gått och lagt sig i en lerpöl, om jag nu känner henne rätt!!

Till helgen bär det av till Malmö! Det ska bli mys, lördagskvällen ska spenderas hos Andrews syster och vi ska äta massa gott och titta på "Män som hatar kvinnor" den kommer på 1:an!
Söndag är det utställning och Donna ska vinna allt!

Fick en inbjudan av Anna förut, den 16 april ska vi ha indisk afton..haha! Jag blir så lycklig!

Imorn ska jag klippa mig, behöver råd och tips!


Hej och håå nu ska äta kyckling paj och såå!

Pluggdag

Jag och Donna gick ut på en tidig promenad idag. Redan kvart i 10 var vi ute. Det var så riktigt skönt, morgon kylan och sen kom solen. Den brännde verkligen så mössan åkte av och sen stod vi bara där och njöt. Eller Donna stod mest och kolla på mig.

Om det är lika fint väder imorn ska jag få med mig Andrew så ska vi ta med oss frukost ut och sitta och äta den i solen på golfbanan och Donna kan springa omkring lite hur hon vill!


Nu ska jag sätta mig och plugga lite innan vi ska hem till Alexandra och göra grupparbete. Vi ska först ha lite seriöst plugg och sen blir det mat och vin och sen blir det mer plugg! Får se hur det går.
Imorn ska jag ha egen seriös plugg dag och plugga in massa glosor inför Egons lektion!

Noppnopp snopp, nu ska jag plugga lite!


Tandvärk

Ja den börjar så smått försvinna. Men hals ontet, öron ontet och ögon ryckningen finns kvar. Jag lever på Zyx som bedövar hela munnen så du känns inte smärtan i munnen.

I lördags hade vi skaldjurskväll. Det kommer bild på det någongång i framtiden. Donna fick smaka lite krabba, det roliga är att hon var ytterst försiktig när hon tog den i munnen titta sig omkring och släppte ner den i vår bruna ryamatta.
Efter det lukta hon lite försiktigt på den och sedan slänger sig ner och rullar sig i den. Flera gånger om och om igen. Det var fantastiskt roligt så vi var tvugna att ge henne en bit till.

Idag har vi tagit lång promenad i skatås och sedan bara legat och vilat och pratat i telefon.

Jag ville lägga upp massa bilder men jag orkar inte ta de 2 stegen till lådan där kamera och sladd ligger för att sedan lägga in dem. Jobbiiiiigt!

Nu börjar desperate housewives. Gött!

Det är nu man ska ha en kopp te och bara mysa. Men jag har redan tagit en kopp varm choklad....

Cogar town...yeees! 22.00

Puss godnatt och vårda era tänder! 

RSS 2.0