Inget att göra

Jag sitter här och har verkligen inget att göra, nu är jag så rysligt rastlös.

Sen kolla jag på klcokan och insåg att den var kvart i 12, det är ju mer än dax att gå och lägga sig! Har varit ledig i 3 dagar men ändå känns det inte som att man har gjort något vettigt! 3 timmar idag spenderade jag med att göra en rulltårta som nu ligger i skräpet. Jag sa aldrig mer.
Kommer dock bryta det för jag kommer att vara tvungen att göra rulltårta till min tårta som jag ska ha. Så jaja!

Man får väl dra sig till sängen då då. Spökhus visas säkert på tv 4 plus nu!

Donna ska få på sig sina trosor sen är det mys i sängen!

               

Donna tycker inte om sina trosor så mycket. Men dom är riktigt tuffa. Svarta med döskallar och på höger sida är det en rosa ros. Insidan är mörkrosa. Synd att hon blir en stelbent ko när hon har dom på sig bara!

                                                          

Godnatt!

(Bild från förra året, vi har inte julsaker framme fortfarande)

Rulltårta??

Jag ska aldrig mer göra rulltårta!

Rulltårta

MMM...nu står min rulltårta på svalning. Den blev lite ojämn men vad gör väl det när den bara ska ätas upp!?
Det är faktiskt första gången jag lyckats med att göra rulltårta.

Jag gjorde det en gång för länge sen och efter den gången svor jag på att ALDRIG göra en rulltårta igen någonsin. Men idag ville jag ha en liten utmaning! Ja, vi får se hur den smakar sen.

Läxan är klar!

Donna ligger kvar i sin bur, med undantag av en kissepaus och lite skäll på dörren!

Svinto ligger även han kvar på samma plats men har ändrat läge och har nu kinden upptryckt mot elementet!

Jag sitter påå samma plats som jag satt innan, men ändrat mig mycket under tidens gång.

Imorn vill jag till IKEA om jag har halv dag!

Jag vill vara grym på att göra mat och baka och lyckas varje gång!

Jag vill att skolan ska vara slut så jag kan rensa bort alla papper.

Jag vill att min praktik period ska vara nu.

Jag önskar att jag vill skriva jag vill i början även på denna mening utan att vara skadad från Egons lektion som säger att man inte får börja med samma ord fler gånger än 3. Det kallas antithes eller ngt. (så skadad va jag inte)

Jag vill att det ska vara sommar och ha ett jobb så jag kan tjäna pengar.

Jag vill att Donna ska briljera på alla sina utställningar.

Jag vill INTE att Kimba ska få en orange tik valp nästa vecka för då bara måste jag ha den!!

Nu vill jag inte skriva mer utan göra klart min rulltårta!

Myskväll

Nu börjar myskvällen. Andrew är borta och ska jobba, så det är bara jag och mina favorit djur kvar.

Svinto ligger på kudden vid elementet och fläkt upp sig helt raklång med magen hårt pressat mot elementet och värmen.

Donna har gått in i sin bur och kurat ihop sig längst in och när man inte tror att hon kan komma längre in så gör hon en kraft ansträgning. Hon lyckas komma längre in. Ryggen krökt som aldrig förr, och bakbenen långt över huvudet och frambenen långt nedanför svansen.

Det kanske är sån man blir när man löper. Vill inget hellre än att sova. Hon fick lite vaniljglass förrut, för det får man när man löper eller liknande.

Jaha, vad ska jag göra nu då?
Sätta mig och göra klart min affärkommunikation kankse. Jag intalade mig förrut att jag hade all tid i världen att göra den. Nopp.

Nu ska jag alltså sätta mig och skriva klart den och sen...sen ska jag nog göra något gott.


Söndag

Usch usch usch...nu har jag ont i mitt huvud och i min hals. Men det var mycket värre igår när jag vakna.

Tjejmiddag hos Marta i fredags och det bjöds på fantastisk mat och räkor. Vi valde ut de färska...mohaha. Sen blev det vin, konstig drink och lips. Jag har alltid tänkt att lips är en b version på singstar. Men jag måste nästan lägga om mina tankar och tycka att Lips är det bästa.
Klockan 3 började Marta böåsa upp den stora luft madrassen som Frida och Hanna från Falkenberg skulle sova på. Undra vad grannarna tänkte, för det öät ganska mycket. Samtidigt gick jag igenom alla låtar på Lips och sjung för mig själv trodde jag. Men jag sjung i mikrofonen så icke!

Taxi hem tydligen, jag blev tvingad!

Färgade håret i fredags med, brunt med blonda slingor. Vart är slingorna. Det blev brunt med röda skiftningar. Men det blev fint ändå!

Vaknade igår med mycket huvudvärk och telefonen som ringde....gaaah. Måste ändra signalen på den där. Det  var mor min och vi bestämde att jag skulle åka ut och gå på promenad.
Efter många om och men...det var verkligen många av båda. Fick vända och lämna nyckeln för mannen hade ingen med sig. och blablablabla...

Vi var sedan ute och gick i 2 timmar och Donna blev riktigt trött! Nu har hon börjat löpa på riktigt och det blev att gå i koppel hela vägen, men hon var duktig! Sedan kom min bror, Isabel och min kära Fabian. Donna blev avundsjuk direkt, märkte man på henne. Men nu får hon gå fram och lukta lite iaf.

Nu måste hon dock ha trosor på sig inne och det går lite så  där. Hon vill inte gå någonstans utan står helt apatisk och väntar på bättre tider.

Nu snöar det igen. Jag vill åka till Ikea. Jag måste plugga juridik!

                    

Precis så här känner jag mig idag!!

sugen på ngt gott

Nu är jag mycket sugen på något gott. En bakelse med grädde och en jordgubbe. Eller päronhalvor med after eight på i ugnen med glass till. Eller persikohalvor med grädde.

Något fräscht ska det va. Inga chokladbollar här inte.

Ska på fest imorn, Marta fyller år. Jag har köpt en bra present, tycker jag. Om hon inte vill ha den så tar jag den. I love it!

Man blir så trött när det är så mörkt ute. Somna på stört i soffan förut. Jag som skulle åka och handla mat. Får göra det tidigt imorn bitti istället. Då blir det storhandling på ICA Maxi. Sen ska jag färga håret och göra ljusa slingor i, till Andrews bestörtning.
Jag tror det bara är en grej, för att han sa en gång för ett tag sen att han inte tyckte att jag skulle göra slingor. Men jag måste skydda mitt gråa hår, det får ju inte synas! Det är jobbigt att vara typ 25 år och ha massa grått hår!
Det är här mitt liv börjar med färgning var eviga vecka för att inte få en vit rand intill hjässan.

Tänk att vara kille och tappa allt hår. Få vad jobbigt. Ja menar det börjar tidigt för endel. Det är ännu en sak som Andrew blivit välsignad från. Han har otroligt tjockt hår och lockigt och ogrått. det vill jag me ha!

Nu ska jag gotta mig i att jag inte är lika tjock som dom i biggest loser och tänka på mina vänner Catten och Gekka som ska stå och slita på gymmet halv 8, med Body Pump. Jag tacka nej.
Det är liksom ingen idé, det blir ingen beach 2010!


weeeiiho

I går mejlade jag Patrik på Hogia angående praktik och eventuellt jobb.

I dag fick jag ett samtal om att jag ska åka dit på intervju nästa tisdag!

Weeeiiho

Nu har jag suttit och pluggat ett tag, tenta imorn och jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på. Men det löser sig säkert imorn!
Min man är det jobbigaste just nu...jaa...hela dagen har han hållt på att smiska mig i rumpan eller nypa den hååårt! Nu håller han bara på att tjöta heela tiden. Bra att han ska träna snart. Då kan jag göra kladdkaka! jaaa!

Vi har haft juridik idag. Fantastiskt roligt. Eller ja. Men vår lärare Tor hör lite grann som han själv vill och hittar på massa konstiga senarior. Det jobbiga är att han kan bara typ 4 namn i klassen utan till, mitt är tydligen ett av dem. Så när man är som minst beredd kommer det en krånglig fråga som egentligen är JÄTTE lätt. Men eftersom man är så i chocktillstånd så blir det den svåraste frågan man någonsin fått.

Svårare än den jag fick på en intervju om hur jag skulle gå tillväga för att starta en telemarketing avdelning...öööh va!

Men iaf med felhörningen.
Han ska ha ett namn, frågar Marta efter hennes efternamn.
-Söderby
-Ja. Då ska fröken Södergren...

Man blir så trött. Men det är kul!

Ne nu ska jag mata min hund och sätta mig i soffan i exakt 15 minuter och sen ta mig en promenix! Med koppel!

Johan Falk

Eller Frank Wagner rättare sagt...what a face!
Har hört att han inte ska vara med i dom två näst kommande filmerna. Men gör återträde (heter det så) i den sista.

Det är bara fruktansvärt roligt när man tittar på filmen och vet exakt vart de är någonstans och sen åker det jätte länge för att hamna på ett ställe som faktiskt ligger alldeles brevid där de börja sin resa.
Som t.ex. när de är vid saluhallen, ser att de kör på leden utanför Operan och resan slutade på båten RioRio, som faktiskt ligger nästan vid saluhallen. HAHAha...jaja, det ska väl vara lite spännande med långa bil turer och de som inte vet vart ställena ligger gör det ingen skada på.

Idag har jag lyckats städa ur min garderob och lyckades slänga lite grann. Det känns lite skönt och man ser exakt vad man har för kläder. Jag visste dock precis vad jag hade och inget spännande dök upp.

Vår kurs i lydnad 1 fortsatte idag. Nu har vi mycket att träna på och vi har nästan 2 månader på oss till nästa lektion, då ska vi vara bäst.
Vi har börjat fudera på varför vår lilla dam börjat springa bort och sluta lyssna på oss. Vi har tänkt att det kan bero på att hon ska börja löpa. Vår lärare Mia, trodde det med när Donna tom fick en kastrerad hane att visa upp sig och sätta tassarna på hennes rygg. Vi håller tummarna för imorn!

Nu ska jag titta in i min sorterade garderob och bestämma morgondagens outfit!

Ha en fantastisk natt!

Dag

Tänk att klockan är över tre och det fortfarande är dag ute. Man borde gå ut och ta en extra promenad idag, om det inte hade varit för att Donna nyss blivit badad och just nu fortfarande våt i pälsen.

Idag var hon fantastisk när vi var ute och gick. Vi lekte med boll och tränade lite lydnad. Sen hittade hon bajs och hon vägrade lyssna då fick hon gå kopplad resten av vägen. Men det klarade hon galant utan att dra sllt för mycket.

Nu ligger mannen i soffan och "vilar" men enligt mig sover han. Då sa han: "Vilar"! Donna ligger brevid och "vilar" hon med och jag fick golvet. Fantastiskt.

Klippte Kimbisen igår...hon var tjockis och man såg att hon hade några valpisar i magen. När valparna är 2 veckor gamla ska vi åka upp och passa dom. Det är inte så mycket och passa för de ligger bara där och skiter och äter och piper! Men det ska bli mysigt och se vad som gömmer sig där inne!

Usch jag känner mig så sliten. Har tenta på onsdag och jag orkar inte sätta mig med det. bläää!

Ne jag ska ta mig något att äta.


Let's dance

Nu vet jag äntligen vad jag vill göra med mitt liv. Jag ska bli kändis! Nästan endast för att få vara med i Lets dance och lära mig dansa.
Det ser så roligt ut och sen ser det så fruktansvärt lätt ut. Jag satt och fundera här i soffan om att jag säkerligen skulle vara en naturbegåvning. Jag är ju bra på typ allt. Eller?
Efter min och Donnas promenad så satte jag igång med några danssteg över vardagsrums golvet, samtidigt som snabb reprisen rullade på rutan.

Jag säger bara som så här. Det var ingen vacker syn. Inte bara för att jag hade byxorna halvt ner dragna över rumpan, utan för att det går ju verkligen inte att röra benen så fort som man ska göra. Tydligen. Eller huvudtaget som man ska. 
Anledningen till att byxorna inte satt där de skulle berodde på att jag var på väg att gå in på toa, när jag fick ett infall att försöka mig på några steg. Varför jag inte drog upp byxorna igen kan jag tyvärr inte svara på!

Vill i alla fall varna alla som tänkt bli kändisar pga Let's dance, lägg planerna på hyllan. Eller släng dom på soptippen tillsammans med mina.

Jag hejar fortfarande helt brutalt på Gudrun. Go Gudrun, Go Gudrun, Go go go!
Va tufft att döpa sitt framtida barn till Gudrun...hmm värt att fundera på. Då kan Andrew få döpa vår son till Gordon!

-Gudrun och Gordon kom in och ät!

Ja det klingar fint på tungan!

Fredag

fredag = Fredags mys!

Även bauta Elsa ska komma hit och ännu mer jätte bauta Kimba.

Elsa är 4,5 månad och blandras: Rottweiler och Leonberger. Hon är redan 50 cm hög.

    +

=                    

Kimbas ursäkt är egentligen ingen, hon e bara tjock. Eller ja denna gången har hon liten ursäkt. Hon är ju dräktig!

                      

Kimba i sin vanliga tjocklek utan valpar i magen. Men hon e söt ändå!

Turkiska

Jag har lärt mig lite turkiska!

Jag har lärt mig "Tack så mycket" Det var tydligen jätte lätt enligt Niclas Wahlgren. Det var typ 3 ord på engelska. Jag tänkte det där kommer jag komma ihåg. Men jag hade fel för nu har jag glömt de där 3 fruktansvärt enkla orden på engelska.
Satan!!

Men tacka vet jag Google översätt!
Den är inte bara min bästa vän under engelska tentorna utan även när jag ska veta lite turkiska.

Så här kommer det: teşekkür ederim = Tack så mycket

Och men uttalar det Tea suger and dream, fast jätte fort!

Jag är så stolt. Jag kan lite turkiska.


Mat

Pizzan igår blev en flopp och det änns som att den gjorde lite inverkan på handbolls matchen, för den blev också en flopp!
Det såg fantastiskt god ut. Men degen blev liksom inte klar i ugnen så den var lite degig så att säga!

                      

När jag satt och åt min bit så tyckte jag att det blev lite konstig smak. Lite torr och det änna klumpa sig i munnen. Då har jag fått med pappret under hela min bit. Så jag hade suttit och ätit papper en jäkla stund.

Matchen börja och det var mycket jämt sen göra vi som vi alltid gör. Stressar upp oss och skjuter i onödiga lägen eller så skjuter de inte alls. Jag blir så trött. Andra bullar var det när jag spela. var dock inte med i det manliga landslaget eller något landslag alls, men andra bullar var det!

Köpte sushi till lunch idag. Fick mannen att prova på det och han tyckte nog att det var helt ok. Det roliga är när man ber att de tar bort laxen så, ja då fick man makki rullarna med lax i! Men det gick bra ändå, jag putta bara ut den. Men jag ska ta några mer insideout nästa gång, som Marta!

                      

Jag var inte så bra på att använda pinnarna så efter att jag tappat ner tillräckligt i sojan så åkte besticken fram! Sen tog jag mina portala pinnar, mina fingrar! Det var mumsigt det!

Nu sitter jag och kollar på mitt biggest loser och inser att jag missar hälften eftersom jag sitter och skriver. å får det inte gå till!
Biggest Loser nu, Blogg sen!


Halllooo

Startade dagen fantastiskt med en försovning med 40 minuter. Men jag hann det jag skulle ändå. Såklart!
Hade min lektion för att åter igen ta långa vägen ut till volvo!

Det var helt okej! Tiden flög förbi.

Men ikäll är det kvällen vi alla väntat på. Pizza kväll!! Handbollskväll!!

HappyHappy!
Jag måste hoppa in i duschen och sedan ska pizza degen göras. Mums mums mums!

Godnatt

Tur att jag kom i säng så tidigt som jag hade tänkt!

Godnatt


Måndag

Har varit i Stenungsund idag!
Satt och lyssna på ett företag som heter Hogia, de säljer affärssystem. Det lät väldigt intressant och skulle vilja komma på intervju för att se om de tycker jag passar att göra min sista praktik där!

Imorse stod jag och skrapa bilen i 20 minuter, helt sjukt. Det var en halv centimer tjock stenhård IS. Jag skojar inte!
Efter vårt studiebesök åkte jag, Anna och Alexandra hem till Marta, hon bjöd på god lunch och vi satte oss med läxa. Om vi verkligen hade satt igång så hade vi varit klara väldigt fort. 
Vi satt och tjöta i typ 2 timmar och den sista timmen gick det fort som satan. Vi blev klara med vårat arbete. Så på måndag blir det halv dag för oss igen! Underbart!

Nu är det som vanligt biggest loser. Men innan ska jag besöka damrummet!

Ny tid

Ledsen att säga det. Men Andrew har tvingat mig att skjuta upp pizzan åter igen!

Ny tid: Onsdagen den 20 januari 2010, kl. 20.00 till Handbollen, Polen-Sverige.

Heja Sverige!


Den sista Cupcaken har blivit uppäten av mig! Men jag och mannen har alltså inte ätit alla själva...Yvonne och Gekka åt var sin förut, så det så!

Men dom e slut!

                              


Paniiiiik

Andrew tar alla mina cupcakes!!!
Vad ska jag nu äta och få min gravidmage? Ingen hemmagjort pizza idag heller.
Jag ändrade planerna åter igen och bestämde att den ska ätas i samband med Sveriges öppningsmatch i Handbolls EM.
Ny tid för hemgjord pizza, Tisdagen den 19 januari 2010, kl. 20.00!

Pizzans topping ska bestå av tomatsås, skinka, annanas, tomat mozarella, fläskfilé och beaneis sås. Måste ta bild och visa när den är redo på tisdag. Mums!

Nu sitter jag nytvättad och väntar på att Gekka och Agnes, Yvonne och Samantha ska komma så att vi kan träna lydnad med våra små underverk. Samantha är dräktig och snart redo att spricka. Hoppas allt går bra!

Vad ska man göra för mat idag då? Ska kankse fixa ordning Donnas hemsida snart me. Lägga dit utställningar och Italien resan!
Nu blev det helt plötsligt mycket att göra. Bäst att sätta sig i soffan och vila lite. Hörs senare!

Godnatt

Nu har jag kommit hem efter en helkväll hos Gekka. Vi åt Africana för första gången!! Andrew påstod nyss att vi ätit det innan, men minns jag inget så har det inte hänt!
Catten kom efter en stund, martin hade slagit ut båda fram tänderna. Fast så var det inte riktigt. Han hade slagit ut en bit av en framtand.

Sen blev vi iaf nyttiga med morot och gurlstavar. Dock dipp. Catten tyckte det var mycket gott med morot, fick hon sagt minst 5 gånger. Det kom med ett litet Wildcard när jag handlade, canderade jordnötter, mömma!

Nu ska jag hoppa i säng brevid min partner och sova länge för han ska ta morgon promenaden med Donna!

Godnatt gott folk.

Off

Jag kom ju på att jag skulle göra om Fabians album. När min de fick albumet i julklapp såg vi att det stod fel siffror, tid och länd. Skyller på mamma. Så nu skulle jag fixa till det hade jag tänkt. Den har faktiskt legat på skrivbordet sen just julafton men jag har inte orkat ta tag i det.
Den är inte lika roligt att göra på nu när de har fått den, nu ska den bara göras om..tråååkigt!

                         

Nu hade jag egentligen haft tid att sätta mig med det en stund. Men jag ska ju faktiskt åka iväg om en timme. Då ska jag och Donna åka och hälsa på Gekka, Daniel och Agnes. Catten kommer också. Vi ska äta mat, Africana, första gången för mig.
Trodde Andrew skulle ta den oskulden från mig, eftersom han brukar prata om den, men icke. Det var paret Bodin-Svantesson som tog den från mig.
Vi ska svänga förbi Willys innan och inhandla en till fläskfile och lite saker. Men det går fort!

Tittade på Michael Moores film Sicko förut. Man blir så arg! Gaaahhh

LÖrdag

Hallo hallo...vilken skön morgon. Håret är fett och jag har inga måsten.
Tittar på Let's dance. Funderar även på att ta ännu en cupcake. Jag tar kankse en efter att Gudrun har dansat, Heja Gudrun!
EMD Mattias var nästan snygg i sin mustach, han ser inte ut som han.

                             

Vartit ute och gått en timme med krullet och hon lyssna jätte bra. Det är något speciellt när det är mörkt ute. Hon tror att ingen ser henne. Hon har rätt! Igår när Andrew var ute och sprang med henne så sprang hon bort igen. Fy! Så numer är hon alltid kopplad kvälls tid. Kan ha med hennes löp att göra kan¨ske, hon ska börja löpa nu snart igen.

Jessica Almenäs måste vara gravid igen!
Jag har tänkt på det, va tufft det måste vara att vara gravid. Att ha den där magen och alla vet vad man har gjort..haha. Ne men att veta att det faktiskt lever något inom än. Mysigt. Jag skulle vilja ha den där känslan nu. Men jag vill inte ha barnet. Inte nu.

Sofia hade satsat pengar på att jag skulle vara gravid när de kom hem från Australien i februari...haha. Lycka till.

Nu ska jag sätta mig å läsa och kankse ta en cupcake. hmmm. Även om man inte är gravid så kan man se ut som det ändå...om man äter tillräckligt mycket..hahaha

Cupcakes och Sherlock

Jag fick gjort mina cupcakes, blev dock inte lika fina som Leilas.

             


Sen åt vi var sin och fick beläggningar på tänderna. Usch. Gjorde riktig mat i form av pannbiff och potatis. Såsen jag gjorde till blev fantastiskt god. Sen saknades bara Gelén. Hatade gelé förut, men nu har jag insett att det är mums, vinbärs gelé ska det vara.
Vi tog efterrätt idag me, gissa vad!? Cupcakes!!
Då blev jag så fruktansvärt mätt och beläggningarna på tänderna spred sig. Tandborstning.

Bussen till stan vid halv 8 och till Biopalatset. Sherlock Holmes hägrade. Andrew valde, han skulle göra det pga någon anledning som jag inte minns just nu.

Men den var riktigt bra, bättre än vad jag trodde. På trailern verkar den så mörk och dyster. Men den var rolig och de förklarar alltid hur allt gått till och så. Det är ju ändå Sherlock Holmes, privat detektiv!

                                        

Värd att se!


Försvunnen

Har du sett Emil?

Stolt

Jag har gjort allt enligt planerna idag. Mycket stolt är jag.
Efter prommenaden med Donna som blev lite senare än vad jag hade tänkt. Men jag tog in på tiden när jag var nere och handla och nu när jag har pluggat.
Färdig pluggad för den här veckan. Hur skönt som helst.

När jag var och handla förresten. Åkte ner till Netto, gick ut lika fort som jag kom in, nästan. Jag gick och leta efter strösocker i en halvtimme..(överdrift) De hade inget, så jag kilade iväg till Willys istället. Man vet iaf att de har allt. Nästan de hade inget roligt strössel till mina cupcakes. Men de blir nog goda ändå. Fick ta vanligt glasströssel.
Hittade bara tuttifrutti så jag frågade en man som plockade upp varor om de hade mer tårt strössel. Då visade han mig. Här har du massa tyckte han. jag lös upp och lycklig över att få välja och vraka. Då fanns det bara tuttifrutti, choklad och lakrits. Gick därifrån med tuttifrutti som jag från början var lite besviken över och choklad.

Nu ska jag sätta igång. Jag är mycket hungrig eftersom Andrew kom hem och tog min lunch!

God morgon

klockan ringde iofs klockan 9. Jobbigt att gå upp när man sover så fantastiskt gott. Men nu är jag vaken och ätit grape frukt till frukost!

Ska ut med Donna nu och sedan ska jag åka och köpa ingredienser till mina cupcakes!! Mums!
Hörs sen!

gammal gumma

Nu har jag tittat på Antikrundan. Otroligt intressant.

Har även gjort mina uppgifter i Juridiken, det var kul. Satte mig även med affärsplanen till sälj. Tråkigt. Kan vara för att det är så fruktansvärt svårt att hitta på vad man ska skriva. Men jag gjorde iaf tre punkter och känner mig nöjd. Får se vad de andra har gjort och vad vi har kvar.

Nu ska jag öva lite tricks med Donna, titta vänster, buga och backa. Piruett kankse! Hmm.... massa köttbullar blir det nu.


Trött på att vara trött



Slutade halv 12 idag och jag var lycklig. Skulle hem och plugga.
Jag åt, sen gick jag och la mig. Nu kommer jag aldrig kunna somna ikväll. Tur att jag är ledig imorn!

Jag gjorde flygande Jacob till middag på kyckling fileer, använder alltid grillad kyckling. Detta var nästan lika gott. Det får dock bara 4 toastar av 5 möjliga.



När maten stod i ugnen och magen kurrade blev jag fruktansvärt sugen på att baka något. Cupcakes!! Som har cirkulerat mina och Martas samtal hela veckan. Fått lite tips. Vi båda fick ju Leilas bakbok i julklapp. Hon har redan gjort ett provbak.
Idag skulle jag göra det, idag smällde det...inte. Hade hälften av ingredienserna. Olycklig.
Men imorn när jag pluggat klart...då..då smäller det! Ska ner till Netto och inhandla allt.

Blir inte heller någon hemma gjord pizza imorn. Bio imorn. Pizza på söndag. Vi hade startat en tradition...varje söndag skulle vi mysa i soffan och titta på Johan Falk, tills filmerna tar slut då.
Andrew bröt svitern efter endast en söndag. Han ska jobba!

Nu ska jag faktiskt ta fram mina juridik övningar och sätta igång. Sen blir det plugg heeela dagen imorn! Förrutom när jag ska göra cupcakes!!


Redy Stedy GO

Jag är så redo att slänga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Vet inte varför jag är så trött, kankse volvo.

Tittade på Lyxfällan. Det handlade om en kvinna som var beroende av att shoppa. Barnkläder och scrapbooking saker. Hon hade ett helt rum fyllt med scrapbooking saker. När jag såg rummet kunde jag inte låta bli att känna lite avund. Jag vill ha ett sånt rum. Ett rum fyllt med pyssel.
Skulle nog aldrig ha tid till det, men om Andrew jobbar på lite och tjänar massa pengar så kan jag bli hemma fru! Perfekt!

Huset hade varit rent och jag hade kunnat scrapbooka. Lycka!

Kom även på förut att när vi ska köpa hus då måste jag ha en stor tvättstuga! jag måste ha en stor tvättstuga. Den ska innehålla en tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och ett strykjärn som alltid kan stå uppe. Det ska även vara en walk-in-closet i ett. Med massa garderober, så har man alla sina kläder där istället för i varje rum. Perfekt.
Det ska även vara en stor helkropps spegel, en stor rund fluffig rosa matta med en stor fotpall i mitten! Sen ska vi ha en radio, så att det är roligt att fixa tvätten!

Satt och fundera på när det är dax att skaffa hund nummer två. Jag vill inte att Donna ska förändras när vi skaffar en till och defenitivt inte att hon ska känna sig sidosatt bara för att det kommer in en valp. Men en Orange lagotto ska det bli.

                   

                                         

Visst är hon söt. Bilderna är lånade av Gillenias kennel.

Ne om inte jag och Donna ska hoppa över från soffan till sängen och kankse somna innan Andrew kommer hem från Pär.
Fick en snille ide förut. Som fredagsmys ska jag och andrew göra vår specialare till Pizza. Tror inte att han kommer säga emot mig!

Godnatt. Hörs imorn!

Skola, volvo, vila

Åkte till skolan som vanligt. Min hjärna har dock inte kommit igång än. Kände mig lite halvt dum i huvudet idag och jag tror Egon håller med. Egon är vår lärare. Han är det bästa som finns i lärar väg, Juridik Tor kommer nära med Egon är bäst av alla.
Han har "lektioner" med stora företag som Volvo och Ericsson. Även på stora företag i London och i övriga Europa. Han är ävenm ordinarie lärare (tror jag) på Cambridge i London. Tänk att han även är min lärare. Vi har honom i både svensk och engelsk affärskommunikation och ja, han e Grym helt enkelt.

Kände mig lite stressad på lektionen, för jag skulle skynda mig efter lektionen och åka ut till volvo och jobba i 3 timmar. Kom dit jätte fort. Min Chef kallde mig hans älsklings tjej och eftersom de betalar mig så måste han hitta en uppgift till mig.
Får inte ihop det här med att tvinga mig till jobb samtidigt som jag är hans älsklings tjej....hmmm.

Har fått klartecken att jag får jobba hela vecka 7. Weeeii.
Att jag jublar för det, det hade jag aldrig gjort för ett år sedan. Men börjar det sina i kassan blir man lycklig för jobb. Tror att jag kan lägga undan 2500:- varje månad nu så att vi kan åka på alla hund utställningar som vi vill åka på. Vi kan allt klämma in Sthlm ändå.

Var ute med Donnisen förrut och hon försvann. Försökte kolla efter hennes röda blinkande halsband, som tydligen stängt av sig. Såg henne inte någonstans. Efter 10 minuter och ett desperat telefonsamtal till Andrew, så dök hon upp. På fel ställe. Där hade inte jag letat, men huvud sak är att hon kom fram och att hon förstod att jag var arg på henne.

Nu är vi vänner igen och ska mysa i soffan ihop. Till Biggest loser!


Hemmafru

Idag har jag känt mig som en hemma fru, en jävla bra sådan.
Började dagen med en lektion i affärsjuridik. Fruktansvärt roligt om jag får säga det själv. Rolig lärare som ger många bra exempel.
Kom hem och satte igång dammsugaren direkt, sprang ner och fixa tvätten, fortsatte dammsuga. Plocka bort grejer som låg där de inte skulle ligga. Tvätta lite till. Satte igång diskmaskinen. Tvätta lite till. Tog en power-nap och sen var det bara att hämta upp alla tvätt. Lagade sedan mat och gick ut med Donna.

Nu sitter jag här och väntar på att vattnet ska koka så jag kan sätta mig med en kopp te framför biggest loser!

Mys dax för min del.

                                   

Vardag...wohoo

Idag börja skolan igen. Vi kastades in i allvaret och det kändes rätt gött faktiskt. Man var lite seg startad och sgna till lite tidigare än vi sluta men det löste sig ändå.
Jag är lite tvärtom, jag tycker det är skönt att vardagen kommer igång igen. Jag hinner göra massa saker. Idag har jag hunnit göra mer än vad jag hade hunnit göra om jag var ledig.

Imorn är det dock halv dag, jag älskar halvdagar. På onsdag ska jag tom åka till volvo och jobba efter skolan. Jag ligger i och det känns bara bra!

Julen är borta hos oss för den här vintern. Tänkte skriva det här året, men julen kommer ju in december igen. Jag la ner alla tomtar igår, plundra granen och bar ner det till källarn.
Det brukar kännas underbart när allt försvinner och det känns bara så rent. nackdelen igår är att det var ju faktiskt inte rent. Så idag har jag fortsatt med att få det rent. Strök dukar och allt. Så nöjd.

Jippiee för vardagen!
Det är allt jag har att säga idag. Imorn har jag förhoppningsvis något att säga om My Dog dag 2. För det orkar jag verkligen inte idag.

Donna är nerklippt och sötare än någonsin. Nu ska vi in och duscha hon och jag. Sen mysa framför tv i sängen.

Usch vilket träkigt inlägg. Jag tar det. Jag vill gå och lägga mig i sängen och komma ihåg att släcka stearinljusen innan.

Affärsjurudik imorn.

Någon som vill köpa en sprillans ny upplaga av Kotler. Som ny! Endast första sidan som har vänt sitt blad och den stängdes lika fort. 450:-, som hittat!! Eller?

Nu hitta jag min tandborste!

                      

Donna förra året när hon blev nerklippt. Nuär hon lite bredare och ännu sötare!


My Dog torsdag

Det gick bra för Donna. Hon blev placerad 3:a av 6 st.
Vi slog Galottens Singularis som alltid vinner annars. När de var valpar var hon riktigt fin, men icke längre. Jag sa det att, det spelar ingen roll hur långt bak vi kommer, bara vi slår Singularis. Det gjorde vi. Lycka.

Nu är Donna jätte trött och somnat under sängen. Lena klippte till Donnas huvud också, så nu är hon jätte fin till imorn. Nu har jag även förstått hur huvudet ska klippas. Man lär sig av sina misstag.

Imorn har vi en portugisisk domare, förra gången gick det icke bra när domarn var från det landet. Hoppas på en smartare domare imorn.

Nu ska jag ta fram lax och snusa ner i soffan. Inte med laxen. Laxen ska ligga i diskhon och JAG i soffan.

Bilder kommer imorn eller nått.

Näslukt borta!

Efter promenaden i morse och jag hade lykats få in en fräsch lukt i min näsa igen, så attackerade den mig igen så fort jag öppna dörren. Lukten alltså.
Jag gick ut och slängde skräpet direkt. Det var icke skräpet som lukta. Konstigt.

På vissa ställen gick snön upp till knäna på mig på golfbanan. Det var riktigt kul och Donna har aldrig haft så roligt i snö. Hon slängde sig och hoppa och attackera snöbollar. Kärlek.

Jag hade bestämt mig för att fixa lite hemma idag, inte bara sitta framför tv som faktiskt är tillåtet när man är långledig. Och inte har pengar att shoppa för.
Ställde mig och gjorde disken. Lyfte på locket till burken med chokladmoussen från nyår. Jag hade hällt i vatten i den för några dagar sedan men diskade aldrig ur den ordentligt.

Nu vet jag var min näslukt kom ifrån! Lycka. Dock otrevlig.
När jag lyfte på locket, så var det en hinna över moussen som inte hade orginalfärgen. Den var snarare gul med svarta och gröna fläckar. Mysigt.
Det var inte så att lukten blev starkare, utan jag såg hur den växte i min näsa. Nu var det min tur att attackera den med vatten. Ner i avloppet åkte det. Och jag har åter en go lukt i näsan.

Nu ska vi snart upp och gå på mässan! Vi ska ta hem hela skiten!

Puss och godnatt

Snöööö

och mera snöö. Det slutar aldrig. Det har verkligen snöat hela kvällen.
Var ute och kissa Donna vid halv 11, två timmar senare var våra steg i snön borta.

Det roliga igår var när det kom folk från bussen och Donna trodde att det var Andrew som kom, ställde sig på 2 ben och hoppa. Hon blev så glad. Killen/mannen kom närmre och när Donna såg att det inte var han så satte hon sig och bara titta.

Jag var lite lycklig över att det snöade igår. Inatt vaknade jag dock upp. Det kan ju inte snöa nu dagarna/dagen innan utställning. Hon kommer vara full av snö och förstöra pälsen. Hon som är så fin i pälsen nu. Vi får gå på gångarna, hon kommer iofs ändå springa där det är som mest snö.

Nu ska jag borsta gaddarna.

Näslukt

Jag har en så äcklig lukt i nästan. Det försvinner inte. Det har suttit där sen nyårsdagen. Så går man ut och vill andas in frisk luft, men näää...då får man den där skumma äckliga lukten. Annars kan jag tycka att det är trevligt med lukter i näsan. När det luktar jul och sånt.
Eller när Andrews lukt fastnar så man sitter och tänker på honom.

Hemska dag

Hemsk hemsk dag. Gick upp halv 9, hur jobbigt som helst. Det är det tidigaste jag gått upp sen 3 veckor tillbaka.
Imorn blir det sovmorgon igen...skönt.

Klockan 10 hämtade Christer mig och Andrew, för vi skule iväg och städa lite trappuppgångar, extra pengar är alltid välkommet. Tur att Christer har en stor mun, så han kan stå och tjöta istället för att jobba. Men jag och mannen ville hem fort, Andrew skulle sova me, han hade jobbat natten och jobbar i natt med.
Kom äntligen hem vid halv 3.
Andrews far ringer och får inte startat bilen. Vi åkte dit för att hjälpa. Trött som satan va jag. Andrew gick och la sig i sängen för att sova ända till klockan 8. Själv somna jag till Star Wars i soffan, i 2 timmar. Efter en timme kom Donna och kröp ihop bredvid mig.

Insåg att jag skulle klippa henne. Som varje gång när jag klippt henne ångrar jag att jag inte gjort det tidigare så om att det hinner växa lite och sen är det bara för mig att rätta till dagarna innan utställning. Nu ser hennes ben ut som kråkben. Inte kul. Kan även vara att man inte är van, hon hade så otroligt lång päls innan.

Nu ångrar jag även att jag inte tog en före och efter bild!!

Usch, nu väntar jag bara på att få gå och lägga mig. Jag är inte trött, jag vill bara att det ska bli morgon igen så jag å vovven kan gå ut på promenad i snön. det har snöat hela kvällen, jag ska rulla henne i den så att hon blir riktigt lockig.

                      

Donna som liten bebis. Här är hon bara 8 veckor gammal och Andrew vill få henne att stå utan att halka. Sötisen!

Måndag

Måndag som känns som tisdag, men borde varit Söndag. Ja det är inte lätt. det är mycket att ta igen, men för mig känns det som att det är en dag till att ta igen för att jag tror att det är tisdag men det är ju bara måndag.

Lördag: Italien reunion. Låtse in bilnycklarna i bilen.
Söndag: Slapp med många långa promenader.

Idag har jag klippt min första kund genom klipplistan. Ozzy. Det var en vilding, han vägra stå still så vi fick göra en alternativ klippning. Ta där jag kom åt helt enkelt. Det blev icke rakt, men matte sa att hon var nöjd. Sa ifs att de fick komma tillbaka om de var helt messnöjda så skulle jag försöka fixa till det.
Donna var dock lyckligare än någonsin. Hon fick springa omkring och leka över hela lägenheten upp i sängen och ner på golvet, upp i soffan.
Lite olyckligare var dock Andrew som försökte sova i sovrummet under tiden.

Usch nu är jag helt slut.

Var i stan med mamma, blev trött innan jag hunnit gå in i nån affär. Tacka vet jag provrum med stol.

Gjorde en snabb paj med rester i kylen, prata med Gekka, åt, gick på promenad, klippte bort tovor på Donna. Tovskar, kamma, borta och karda Donna. Jag och Donna duscha och nu sitter jag här.

Ska tydligen upp TIDIGT imorn! Måste gå ut på promenad vid halv 9 och sen kommer Christer för att hämta mig å mannen. Vi ska tjäna lite extra pengar. 

Ska in på voddler och kolla film.

Puss och Kram

Trött

Nu är jag så fantastiskt trött.

hur är det möjligt att känna sig bakis, trots att man inte druckit en droppe. Kan bero på att jag var vaken till 4 och gick upp halv 1...jag skulle nog aldrig kunna jobba natt om jag skulle känna mig så här varje gång. jag tycker tom att jag luktar bakis. Eller så är det Andrew som luktar så mycket så att det smittar till mig. Jag tror på det senare..haha.

Jag fastnade framför ett päron till farsa i Las Vegas...haha...dålig men kult.

Förrut när klockan äntligen hade blivit 21.00 och Camilla Läckbergs Olycksfågeln skulle börja. Då ringde mobilen. Lena ringde...jag visste att jag skulle missa mitt program, hon kan tjöta den där. Vi säger hej då minst 3 gånger och vi lägger ändå inte på luren. Vi kommer träffas imorn men ändå lägger vi inte på. Ska hitta hem till Ewa imorn, italien reuniion som sagt. Donna ska få leka med Svea.

Nää nu är filmen snart slut och jag ska hoppa i säng.

God natt alla trötta

Nyårsaftonen

Trodde aldrig att jag skulle vara nykter en nyår om det inte var så att jag var gravid. Men icke gravid, ändå nykter.

Men det var en bra nyår, började med matlagning och vi lyckades planera rätt bra. Förrätten stod på bordet klockan 8. Sen flöt allt på. Super god fläskfile med gorgonzola sås. mmmmm.

Sen fick min man briljera i köket. Glögg marinerade päronhalvor och vit choklad mousse, han var mycket nöjd och så var även vi andra. 

                           

Sen kom Buzz fram, Catten var bäst på det här sa hon. Andrew vann allt, finalen me. Sen skulle de spela sport edition. Där gick betyget på nyår ner några poäng. Spelet tog aaaldrig slut. John skulle ta en kissepaus, då var spelet slut. Han borde gjort det tidigare.

Innan sportedition kom fram, blev det ett nytt år, vi gick utanför och kolla alla fyrverkerier, spruta champagne och årets första puss.
Donna var inte över förtjust. Så jag och hon gick in, då blev hon glad när hon såg Agnes. Märkte inget konstigt på henne att hon var rädd detta året heller. Förrutom att hon andades väldigt fort där ett tag när hon låg och vila. Men det gick över när jag låg och klappa henne på magen. Det är mysigt det.

                          
Buzz

                                                  

Donna nyårsfin med paljetter

                                                               
Det var kallt inne, så halsduk på!

Halv 3 bestämde jag mig för att åka hem, gick därifrån strax efter 3 och Andrew fråga mig om han hade glömt något. Det hade han tydligen. Körde Kim och Oscar in till stan och hade en otroligt bångstyring man brevid mig, som vägra gå ur bilen om jag inte körde fram lite till. Jag körde inte fram och han gick ut tillslut. Sen bar det av till Catten igen, hämta John och Sara, körde dem till redbergsplatsen.

Hem, pigg som sjutton, somna!

På heden hade det varit en bilolycka och en människa låg på marken med filt på sig. Hemskt. Jag höll även på att köra på en man som gick mot rött.

Nästa år ska jag nog bojkotta nyår. Det är som vilken kväll som helst, så varför inte ha en mys middag med vänner och sätta på en jäkligt bra film. Nästa år ska Donna få en lugn nyår. Jag kan alltid åka hem till mamma, när ute skjuter de inte upp så mycket raketer.

Nyårsafton var även den dag då Andrew besökte toaletten flest gånger. Han började sitt besök hos Catten med ett och avslutade det med ett. Sen besökte han den 11 gånger däremellan. Totalt: 13 gånger. (Kan ha varit 14, tappa räkningen där ett tag)

Nu väntar jag på Camilla Läckbergs filmatisering av tredje boken.





Nyårsdagen

Imorse eller…hrmm…vid 14 tiden satt jag och skrev ett fantastiskt inlägg. Men det ville inte sparas utan försvann, brukar göra så ibland här. Så hädan efter ska jag alltid skriva det i word först.

När jag vakna imorse var jag helt säker på att klockan inte var en sekund efter 11. Sträckte mig efter mobilen samtidigt som jag fick en hund jäsp i ansiktet. 12.23 var klockan, halv 1…jag hade ju varit nykter. Jag skulle ju upp tidigt och ta vara på årets bästa dag. Den första av alla dagar, nyårsdagen. Denna dagen har man inga måsten…utan man nästan måste bara titta på tv hela dagen.

Jag fick upp mannen strax efter 2 så gick vi på promenad med Donnisen. Det krävdes dock endel för att få upp honom. Men nu ligger han och sover i sängen igen framför Harry potter. Vi åt pizza mums, precis som alla andra en dag som denna. Men den var inte så god som vanligt!

Jag har suttit och tittat på ”Sliding doors” en film som jag har velat se sen högstadiet, alltså en ca 9 år. Men aldrig tittat på. Den var dock inte värd väntan, ingen film att rekommendera trots att den hade sin charm.
Tänkte dra mig upp ur soffan och fixa lite, men insåg att idag har jag inga måsten!

Imorn ska vi på italien reunion, titta på massa bilder och filmer från Italien. Donna ska med, skäms dock lite för hur hennes päls ser ut men jag får skylla på all snö som fastnat och dragits bort i omgångar.

Mer om nyårsafton litelite senare.

                                   


RSS 2.0