Regn

Ja nu regnar det här. Lite små skönt känns det att rensa luften när det ändå ska bli varmt imorn igen.

Det var länge sedan det var sånna här riktigt varma sommar dagar som slutade med åska och regn, men att det fortfarande var så varmt att man kunde vara sitta ute och kolla på blixtarna. Sen vaknade man dagen efter och det var ännu en underbar sommar dag.
Kommer ihåg när vi satt på trappen utanför mitt barndoms hem. Jag och pappa satt och räkna ett tusen ett, ett tusen två... för att se hur långt bort det slog ner.

Nu ligger Donna bredvid mig i soffan och luktar damm. Hon badade i Långvattnet (en sjö i mölndal) och var lycklig. För en gång skull var jag inte allt för arg när hon km och blötte ner mig, för det var riktigt skönt att bli avsvalkad. Men sm sagt nu luktar hon verkligen damm.
Borde duscha henne men jag vet att hon kommer få bada i Delsjön imorn ändå.

Nästa gång ska jag ta med kameran så ska jag ta kort på när hon hoppar/flyger i vattnet. Det ser så härligt ut.

Nu ska jag ta mig lite rabarber paj och kolla på matchen.
Hejja Spanien!!

Länge sen sist

Ja nu var det verkligen ett atg sedan jag skrev, men kände att jag behövde ha lite paus. Det var skönt.
Det har hänt ganska mycket men det orkar jag inte ta nu. Tog examen och fick stipendium, Lycka!

                  

Nu sitter jag och tittar på Danmark- Japan och Japan leder med 2-0, riktigt roligt. Andrew har varit med Pär och Kim och inhandlat maten till midsommar imorn, skönt att jag inte behöver engagera mig.
Vi ska åka upp till Vänersborg, Sikhall. Vet dock inte exakt var det ligger. Men imorn åker vi dit efter att vi har varit på lydnadstävling med Donna.
Hon har nu ett 1:a pris och behöver 2 st till för att få sitt LP1. Det kommer stå framför hennes kennelnamn sen. Kan man inte bli champion så får man satsa på lydnad och agility istället.

                 

Det är faktiskt lite roligare, då får hon prestera något och inte bedömas för sitt utseende bara.
Donna ska få valpar till hösten, det ska bli spännande och vi funderar på att kankse spara en. Hade varit mysigt med en liten valp här igen.
Samtidigt så tänker jag att den kankse inte alls blir lika lätt som Donna. Hon är jätte lätt och lyssnar bra och lär sig lätt. Hon älskar allt och alla och är inte rädd för någonting. Tnk om den lille blir e rädd liten skit som inte tycker om att arbeta.
Det är jobbigt det här.

Jag är så trött och rastlös på samma gång.
Det finns massor att göra men jag orkar ju inte.

Trevlig Midsommar!




RSS 2.0